Starta enskild firma på engelska

Det är många idag som vill starta enskild firma på engelska. Det kan vara krångligt för dig som inte kan svenska att ta del av all information från de svenska myndigheterna som rör uppstarten av ett företag. Vår smidiga tjänst som hjälper dig att starta upp din enskilda firma i några få enkla steg är självklart också tillgänglig för dig som inte kan svenska. Genom att kontakta vår kundtjänst på engelska får du snabb och proffsig hjälp för att starta upp ditt svenska företag utan problem.


Vi har redan många engelsktalande kunder som har svårt att ta till sig all information på svenska. Därför kan vår kundtjänstpersonal hjälpa dig helt på engelska, oavsett om du vill starta en enskild firma direkt eller om du bara har frågor om företag i allmänhet. Du kan höra av dig till oss via mail på [email protected] Det går alldeles utmärkt att skriva på engelska så svarar vi dig inom kort.


Det ska inte behöva vara krångligt och svårt att starta upp ett företag i Sverige. Men vi förstår att det lätt kan kännas så när man inte behärskar språket fullt ut. Eftersom vi guidar dig genom hela uppstartsfasen behöver du inte oroa dig. Ansökan om att starta en enskild firma på engelska kräver bara att du fyller i ett enkelt formulär. Sedan sköter vi resten när det gäller kontakten med myndigheterna. Inom bara några dagar är ditt företag redo och du kan fokusera på det viktigaste, nämligen att driva verksamheten.


Vi hjälper dig att starta enskild firma på engelska


Oavsett om du befinner dig i Sverige eller utomlands kan vi hjälpa dig med uppstarten av ditt företag. En enskild firma är en perfekt företagsform i början, för att testa marknaden och se om din affärsidé fungerar. Administrationen är enkel vilket är ännu en fördel för dig som inte kan svenska. Vid din ansökan om att starta en enskild firma får du också en personlig handläggare som självklart talar engelska. Även efter registreringen av ditt företag kan du kontakta din handläggare för att ställa frågor. Detta är särskilt användbart för dig som inte kan svenska och ska sätta dig in i alla lagar och regler för att driva ett företag i Sverige.


Hör av dig genast så hjälper vi dig att lyckas med ditt nya företag!

Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile