Scandinavian Business Group ökar nu sina marknadsandelar i Sverige och Norge

Scandinavian Business Group är ett företag på framfart. Det är främst när det gäller att starta aktiebolag och att starta enskild firma som de har växt allra mest och har nu hela 15% av hela marknaden när det gäller att hjälpa kunder att starta enskild firma.

Kanalerna man använder sig av är främst sina hemsidor. 

Men företaget satsar vidare. Målet är att under 2019 bli Sveriges största förmedlare när det gäller nybildning av Enskild Firma och så vill man se en fördubbling av marknadsandelen till minst 30%.

Enligt Samir Mdalla, som är VD för Scandinavian Business Group så ser man hela tiden ett stort intresse från kunder som vill ha hjälp med att registrera sin enskilda firma. Många registrerar ett företag för första gången och känner att de vill ha hjälp att komma igång på ett bra sätt. Fokus ligger därför på att erbjuda en tjänst som är både bra och prisvärd så att kunden kan fokusera på att starta upp sin verksamhet och inte behöver oroa sig över det administrativa.

Vilka är då Scandinavian Business Group?

Scandinavian Business Group är en bolagsgrupp som har sitt huvudkontor på Malta och som är ett av de största företagen som hjälper till med bolagsförmedling i Norden. Som målgrupp har man småföretagare i Sverige och Norge. Företaget erbjuder även andra tjänster förutom att starta aktiebolag och enskild firma. På sidan kan man få hjälp med att ansöka om F-skatt och om man ska starta handelsbolag kan man besöka hemsidan om just start av handelsbolag. 


image
David Hagberg  149 visningar
Senast uppdaterad: 2019-03-11 15:41

Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile