Starta enskild firma inom nöjeNöjesbranschen och tips kring att starta enskild firma

Att arbete inom nöje är många unga människors dröm. Det är dock en tuff bransch där inte alla som vill kan lyckas. Exempel på yrken inom nöje är musiker, artist, komiker, författare, konstnär och skådespelare. För att kunna arbeta med något av dessa yrken krävs självklart en inkomst. För att arbeta rätt och lagligt inom nöje är en bra idé att starta enskild firma. Genom att ha en enskild firma framstår du som trovärdig. Genom att kunna fakturera professionellt kan vem som helst anställa dig och du kan göra karriär. Att starta enskild firma inom nöje är första steget.

Varför enskild firma passar bra som start

Att starta enskild firma gör man ensam som privatperson. Om du t.ex. jobbar som musiker kan andra privatpersoner eller företag anlita dig och dina tjänster. Det är perfekt som artist, musiker eller konstnär att börja med att starta just enskild firma. Oavsett om det är ditt huvudsakliga jobb eller en hobby på sidan av passar enskild firma bra. Varför? Jo för att det är enkelt och billigt att registrera och hantera. Det krävs inget startkapital och du behöver inga partners. Som ensam konstnär som vill sälja sina verk passar det alltså perfekt. Lika bra passar det komiker som kör standup eller artister såväl som musiker som alla vill bjuda på nöje!

Tips på hur man kan starta enskild firma

Att starta enskild firma är så mycket enklare nu jämfört med förr i tiden. Största delen av processen och kontakten med myndigheterna sker online. Vad gäller delen som fortfarande involverar pappersarbete finns det alternativa vägar. Du kan antingen göra allt själv eller ta hjälp av en hemsida online för att göra arbetet så mycket enklare. Genom några få klick har du registrerat företaget och startat eget! Det behöver inte vara svårare än så. Hemsidan hjälper dig med papperna du behöver. Det finns kundsupport som kan assistera och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Detta är något för dig som enkelt vill starta enskild firma inom nöjesbranschen!

image
David Hagberg  159 visningar
Senast uppdaterad: 2019-03-29 10:38

Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile