Starta enskild firma som begravningsentreprenörBegravningsentreprenören hämtar de avlidna människorna och preparerar kroppen inför begravningen. I arbetet ingår en hel del biltransporter, till både bårhus och begravningsplatser. Jour och beredskap brukar ofta ingå i arbetet.

Att starta enskild firma

Att starta en enskild firma kan vara en tuff utmaning oavsett vilken bransch man ger sig in i. Som begravningsentreprenör bör du vara både fysiskt och psykiskt stark för att klara av arbetsvardagen. Men att starta enskilda firma och jobba i sitt eget företag innebär också många förmåner och mycket frihet. Som egen företagare styr du i hög grad över din egen tid. Du har stora möjligheter att påverka innehållet i ditt arbete.

När företaget växer

När din firma växer och går allt bättre kan du dessutom börja anställa personal och på det sättet låta andra göra de arbetsuppgifter som du kanske känner att du inte passar så bra för. På sikt kanske du till och med kan starta aktiebolag och främst arbeta med strategisk ledning och styrelsearbete, det vill säga inte ägna sig så mycket åt det rent operativa arbetet. Hur du vill göra beror helt på vilken läggning du har och vad du är intresserad av att göra och trivs med. En del älskar att vara ute på fältet och jobba fysiskt, andra föredrar att sitta vid ett skrivbord och ta de strategiska besluten.

Förbered dig

Att starta enskild firma innebär en hel del utmaningar när det gäller ekonomi, administration och redovisning. Det bör du vara beredd på. För att förbereda sig för det kan det vara klokt att läsa på en hel del innan man drar igång. Fråga gärna någon kompis som startat enskild firma om hur han eller hon gick tillväga.

image
David Hagberg  393 visningar
Senast uppdaterad: 3/29/2019 9:48 AM

Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile