Starta seniorgym som enskild firmaAtt driva ett seniorgym

När det gäller att starta upp och driva ett seniorgym så är det viktigt att hitta en riktigt bra lokal. Äldre personer kan ha svårt att ta sig längre sträckor och därför är det bra om lokalen finns i anslutning till ett seniorboende eller liknande. Du behöver också ha ett startkapital för att kunna köpa in träningsutrustning och betala för lokalen. Oavsett om du hyr eller köper den. Som egen företagare är det ditt ansvar att se till att verksamheten fungerar. Att de anställda får sina löner och att alla tillämpliga lagar följs. Men att vara egen företagare innebär också stor frihet att styra över sin egen tid och sina egna arbetsuppgifter. Det är en dröm för många att starta enskild firma och bli sin egen chef. Bara den som vågar prova har chansen att nå den drömmen.

Håll koll på lagarna och ekonomin

Att starta enskild firma är inte svårt i sig. Det svåra kan vara att hitta tillräckligt många kunder och att bygga upp en verksamhet som blir lönsam på lång sikt. När det gäller bokföring, bokslut och moms är den en del saker man behöver ha koll på, men när man väl kan det är det inte särskilt svårt heller. Gå gärna en kurs inom området för att lära dig mer. Det är bra att ha grundläggande koll även om du väljer att låta någon annan göra det praktiska arbetet. Att anlita en redovisningsbyrå kan vara en bra idé, då slipper du jobba med det administrativa och kan fokusera på att leda företaget och utveckla det åt rätt håll.

image
David Hagberg  393 visningar
Senast uppdaterad: 3/28/2019 2:54 PM

Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile