Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Fira in våren genom att starta enskild firmaPå våren känner vi hur nytt liv frodas. Allt vaknar upp på nytt och man riktigt känner växtkraften under marken. Varför skulle detta endast vara förbehållet för växter?

Vi människor känner också ett behov av att växa och hur skulle man kunna göra det bättre än att starta enskild firma och prova på att bli egen företagare.


Vem kan starta enskild firma

I stort sett alla kan starta enskild firma. Allt du behöver är egentligen en idé om vad du vill göra. Kanske har du någon hobby som du är väldigt duktig på som du vill utveckla till något större, eller så kanske du helt enkelt drömmer om att jobba för dig själv.

Att starta enskild firma innebär ett ansvar, men även en frihet som man bara inte kan jämföra med en vanlig anställning. Man måste dock vara villig att jobba hårt för att företaget ska komma igång snabbt. Vill man ta det lite lugnare, så väljer man så klart det.

Du bestämmer – du är din egen chef.


Varför starta enskild firma

Vi har redan varit inne och nosat på ett par anledningar till varför du skulle vilja välja att starta enskild firma. Du blir så klart din egen chef och du bestämmer över dina arbetstider osv. Du får också jobba med något som du väljer själv och som du älskar att göra.

Något som du dock inte vet om innan du startar företag är det här. När du väl kommer igång med ditt företag och det börjar gå bra, så kommer du att bli så otroligt stolt över ditt företag.

Det är något som du, helt själv har byggt upp från grunden och fått att fungera och har utvecklat framåt. Det är på sätt och vis nästa som att bli förälder. Du kommer att vårda ditt företag och vilja dess bästa för all framtid.

Ingen får någonsin klanka ner på ditt företag, men du blir så otroligt glad när du får beröm. Förhoppningsvis blir det även något som du sedan kan lämna efter dig, till dina nära och kära.

Så nu när du sitter och njuter i vårsolen, passa på att fundera på att starta enskild firma.

Det behöver inte bli så dyrt och du kan få hjälp med registreringen hos oss! 

image
Hans Kahn  2021 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 11:22 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile