Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Flytta till Sverige och starta enskild firmaNär du precis har flyttat till ett nytt land är det mycket som är nytt. Det är många nya intryck som ska tas och det gäller att hitta sin plats i det svenska samhället. Det mest elementära är förstås det som alla människor strävar efter.

Jobb och bostad. Men för att kunna ha råd med en bostad behöver du ett jobb. I den här stunden börjar du fundera på hur du kan bidra till denna nya arbetsmiljö. Du måste hitta en efterfrågan på din egen kompetens.

Den svenska arbetsmarknaden är drabbad av mycket hård konkurrens och det är nu du har chansen att plocka fram entreprenören i dig och bli en av Sveriges jobbskapande företagare.

Att starta enskild firma kan bli ditt stora bidrag till det svenska samhället.

Först bör du tänka på vad du gjorde i ditt hemland. Finns det någon möjlighet att utvinna något ur de kunskaperna som företagare i Sverige. Du var kanske en mycket duktig kock och kan ge dig in i den svenska restaurangbranschen.

Du kanske hade talang för att stå i butik och öppnar upp en liten butik nere på stan av någon form. Det kan vara alltifrån spelombud till en mindre klädbutik. Tänk bara på vilka kunskaper du har med dig i bagaget.

I Sverige finns den stora förmånen att du redan från dag ett när du kommer till landet kan starta upp en enskild firma och ansöka om F-skatt. Sedan har du tagit första klivet mot att bli en av Sveriges framgångsrika företagare.

Det finns ingen som utesluts från detta. Dessa möjligheter finns till och med för dig som är asylsökande.


Hjälp på vägen

Du är inte heller ensam i processen. Om du känner att världen av myndigheter och byråkrati är ett hinder finns det mycket bra hjälp att få för att på ett snabbt och smidigt sätt starta enskild firma i Sverige. 

image
Hans Kahn  1946 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 4:18 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile