Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som nyanländ i SverigeAntalet invandrare i Sverige ökar kraftigt i Sverige. Vi har sett det i nästan tio års tid. 2008 invandrar nästan lika många som det föds människor i Sverige. Nu, efter att flyktingströmmarna nådde sin kulmen 2015, har regeringen tappat kontrollen.

Men möjligheten finns fortfarande att de nyanlända kan ta ansvar för situationen. Ta ansvar genom att starta enskild firma. Men det är inte lätt att vara ny i ett land. Det är då viktigt att veta var hjälpen för att få en bra start finns att få.

Nyanlända är ofta mellan 20 och 30 år. Precis den ålder då de flesta i Sverige påbörjar yrkeslivet på allvar. Många av dessa tar initiativet till att starta enskild firma. De driver egna företag. Invandrare i Sverige vill bli en del av det svenska samhället.

De vill också starta enskild firma. De vill jobba, tjäna pengar, göra karriär och bilda familj. Allt det ett land behöver för att utvecklas. Många av de som kommer till Sverige har varit framgångsrika entreprenörer i sina hemländer.

Därför har de god potential att lyckas i affärer även i Sverige. Men de behöver hjälp förbi byråkratin. 


Varför ska jag starta enskild firma som invandrare?

Arbetslöshet är ett problem oavsett var i världen du är. Inte minst för den som drabbas av den. Om verktygen för att starta enskild firma då inte finns. Ja, då blir det svårt. Den som vill starta enskild firma måste få göra det.

Självklart måste hen få göra det. Någon som i framtiden kan bli en arbetsgivare. En entreprenör som kan främja den svenska ekonomin i rollen som företagare. Då finns inga incitament att stå i vägen.

En person som vill få Sverige att växa är bra för alla svenskar.

Individer som kan bidra med sin kompetens har man att vinna på att lära känna. Inte stöta bort. Att låta dem bli en del av vår växande svenska marknad.

När någon precis kommit till ett nytt land är språket den barriär som först måste rivas. Inte minst i Sverige där förstaspråket är ett minoritetsspråk.

image
Hans Kahn  2183 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 10:21 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile