Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta företag i det datoriserade 2019I den tid vi lever i har det knappast undgått någon att datorer spelar en avgörande roll i nästan allt vi gör. Idag finns nästan alla egenskaper en dator har i din mobil och den bär du med dig var du än går.

Möjligheterna att använda den moderna teknologin har skapat en helt ny värld av företagande i samhället. Där kunskap om datorer är ett måste.

Men om du inte bara är en av alla de som använder en dator i din vardag utan också ser ett mycket stort intresse i datorer har förstås att vinna på en karriär inom området.

Om du inte bara har kunskaperna så har du ju intresset för det som är av störst vikt i samhället just nu. Karriärer kan utformas på många olika sätt. Om du är en självständig person kan det vara ett ypperligt tillfälle för dig att starta företag.


Branscher du kan starta företag i

Du kan inleda ett företagande som IT-konsult. Om du har den utbildning som krävs förstås. Annars finns det förstås andra sätt att arbeta med datorer. Du kan öppna en datorverkstad eller bli programmerare om du är skolad för det.

I denna värld finns dessutom datorspelsutvecklingen som är en av de branscher som blomstrar mest just nu. Framför allt när det gäller möjligheterna till att tjäna bra med pengar. Något som många företagare har som en grundbult i sitt företagande.

Vid sidan om den spännande utmaning som det innebär att vara sin egen chef.

Men det är inte bara framgång och lycka. Det är inte bara möjligheter till att tjäna stora pengar. Det finns motgångar också. Det gör det i alla branscher när du har ett eget företag.

Om du är ansvarig för att en verksamhet ska bli framgångsrik axlar du ett stort ansvar och det är inte lätt alla gånger. Men det lönar sig för det mesta på lång sikt. Bara du gör strategiska val, är uthållig och vågar satsa stort.

Det finns många hot du ställs inför som företagare och det är viktigt att du inte låter dig skrämmas av dem. Försök istället lära dig av alla misstag som du och andra gör. Försök att inte göra så i framtiden.

Det är en förutsättning för att den som ska starta företag ska lyckas i längden.


Att våga satsa stort

När det kommer till att satsa kan det gälla många olika saker. Möjligheten till att starta upp ett aktiebolag kan vara en bara för att nämna något. Då är det viktigt att du inte är rädd för att våga be om hjälp.

Aktiebolag kräver ett aktiekapital på 25 000 kronor som inte alltid är lätt att ha råd med och då måste du hitta investerare eller delägare som kan hjälpa dig komma igång.

Det kan också vara en klok idé att anlita någon som hjälper dig att starta upp ditt aktiebolag på bästa möjliga sätt. Denna hjälp kan du få av experterna på Svensk bolagsförmedling som du kommer i kontakt med här.

image
Hans Kahn  2518 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 11:52 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile