Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Det behöver absolut inte kännas ensamt att starta enskild firmaNär du startar enskild firma så gör du det helt själv. Det hörs nästan på namnet att denna typen av bolagsform endast tillåter en ägare till bolaget.

Detta är dock den enklaste formen av företag, så det är många som väljer att starta enskild firma när man först startar upp sin verksamhet. Detta är helt rätt tänkt.

Det kan dock kännas lite ensamt ibland. I andra företagsformer, så som handelsbolag (där man måste vara två som startar företag tillsammans) så har man ju hela tiden någon att diskutera med och man är alltid två som tar beslut tillsammans.

Så är inte fallet i enskild firma. Allt ansvar ligger här på dig.


Företagsträffar

Det kanske inte bara är ansvaret som känns lite extra tungt när man är ny företagare. Du kanske även har valt att jobba hemifrån. Vissa njuter av lugnet som infinner sig i hemmet när man sitter och jobbar, men andra är inte lika övertygade.

Risken finns att man kommer att sakna att ha arbetskamrater. Om detta är fallet så är det ännu viktigare att komma ut och träffa andra företagare.

På nätet så kan man hitta olika sätt att träffa andra företagare på. Du kommer att älska det. Ni har alla något gemensamt och det är att ni har skapat något som ni verkligen bryr er om – era respektive företag.

Denna typen av företagsträffar är även toppen när det gäller att knyta kontakter och du får prata om din produkt och ditt företag nästan hur mycket du vill.

Kanske träffar du till och med någon som kan hjälpa dig genom ett samarbete eller som erbjuder tjänster som du behöver i ditt företag.


Starta enskild firma

Avskräcks nu inte av att starta enskild firma bara för att du har hört att det kommer att kännas ensamt. Det är otroligt givande och troligtvis det bästa du kommer att göra i din karriär.

Det kommer i alla fall att bli det du är mest stolt över. Det behöver som sagt inte alls vara ensamt att starta enskild firma, tvärt om.

Du kommer att träffa så otroligt mycket nya människor och många av dem sitter i precis samma sits som du. Detta är människor som du troligtvis inte hade träffat annars.

Så skriv nu ner din affärsidé och gör din affärsplan så kommer du att inse ganska snart hur väl din produkt eller tjänst kommer att fungera.

Troligtvis kommer du att behöva ändra på din affärsplan både en och två gånger, men sen är det bara att sätta planen i verket. 

image
Hans Kahn  2052 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:39 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile