Ladda ner 6 Stegs-Guiden som gratis PDF här

Fyll i dina uppgifter

Vad kostar det att starta en enskild firma?

Att starta en enskild firma är det bästa valet om du är nybörjare när det gäller att ha ett eget företag. Den kostnad för enskild firma som vi tar ut när du registrerar företaget direkt via vår hemsida är endast 990 kr. Då hjälper vi dig genom varje steg och kontrollerar din ansökan för att undvika misstag. Att behöva komplettera sin registrering av enskild firma fördröjer processen, och gör att du inte kan komma igång så fort som möjligt. Så många som 8 av 10 av de som registrerar enskild firma gör fel under registreringen vilket gör att de måste komplettera uppgifterna. Detta kan ofta leda till extra avgifter.


Om du vill vara säker på att din registrering av firman går igenom så snabbt som möjligt är det därför ett utmärkt val att använda vår smidiga tjänst. Utöver de ingående kontrollerna av dina uppgifter får du också en personlig handläggare som är redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas fundera över när det gäller ditt nya företag.


Fördelen med en enskild firma är att du inte behöver något kapital, till skillnad från ett aktiebolag där man måste gå in med en större summa pengar i aktiekapital. Det enda som krävs för att starta upp ditt företag är att du har tillräckligt med pengar för att driva verksamheten.


Genom att starta en enskild firma till låg kostnad kan du börja få kunder och skicka ut fakturor med F-skattesedel. Du kan också sköta dina egna momsinbetalningar och registrera dig som arbetsgivare om du vill ha anställda i företaget.


Vi hjälper dig att starta en enskild firma till mycket låg kostnad


Att betala 990 kr för att registrera en enskild firma är en mycket låg kostnad för att kunna komma igång med företaget så snart som möjligt. Särskilt för dig som är ny i företagsvärlden kan det vara skönt att lämna över allt till oss och lita på att vi tar hand om hela uppstartsfasen. Du kan också när som helst rådfråga din personliga handläggare eller vår kundtjänstpersonal om det är något du undrar. Ställ en fråga genom att kontakt oss här

image
Stefan Negovanovic  2953 visningar
Senast uppdaterad: 2/3/2021 9:33 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile