Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma - vad kostar det?

En enskild firma blir för dom flesta det första naturliga steget när det kommer till att starta företag. Vi hjälper dig genom varje steg och ser till att din ansökan registreras korrekt, utan misstag. Att behöva komplettera sin registrering av enskild firma fördröjer processen, och gör att du inte kan komma igång med din verksamhet så fort som möjligt. Så många som 8 av 10 av de som registrerar enskild firma gör fel under registreringen vilket gör att de måste komplettera uppgifterna. Detta kan ofta leda till extra avgifter och din tid. Den kostnad för enskild firma som vi tar ut när du registrerar företaget direkt via vår hemsida är endast 990 kr - Från start till mål!


Om du vill vara säker på att din registrering av ditt företag går igenom så snabbt som möjligt är det därför ett utmärkt val att använda vår smidiga tjänst. Utöver de ingående kontrollerna av dina uppgifter får du också en personlig handläggare som är redo att hjälpa dig med allt du kan tänkas fundera över när det gäller ditt nya företag.


En av fördelarna med en enskild firma är att du inte behöver något kapital, till skillnad från ett aktiebolag där man måste gå in med minimum 25 000 kronor i aktiekapital. Det enda som krävs för att starta upp ditt företag är att du har tillräckligt med pengar för att driva verksamheten.

Men det är närmst intil omöjligt att spå egentliga kostnader för at starta eget företag då ett otal olika faktorer spelar in.

Genom att starta en enskild firma genom oss kan du börja skaffa kunder och fakturera genom godkänt F-skatt. Du kan också sköta dina egna momsinbetalningar och registrera dig som arbetsgivare om du vill ha anställda i företaget.


Vi hjälper dig att starta en enskild firma till mycket låg kostnad.

Vi är ledande i marknaden när det kommer till start-up hjälp för nyföretagare. Särskilt för dig som är ny i företagsvärlden kan det vara befriande att lämna över allt till oss och lita på att vi tar hand om hela uppstartsfasen. Du kan också när som helst rådfråga din personliga handläggare eller vår kundtjänstpersonal om det är något du undrar. Ställ din fråga genom att kontakta oss här

image
Hans Kahn  3878 visningar
Senast uppdaterad: 9/8/2021 2:24 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 9:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile