Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma inom uthyrning av begagnade sportartiklarAtt driva enskild firma inom uthyrningsbranschen

När det gäller alla former av uthyrningsverksamheter så är det viktigt att ha ett relativt stort startkapital. Du bör ha en hel del utrustning att hyra ut redan från början. För att kunna locka till dig kunder och få snurr på verksamheten.

Därför kan det vara klokt att kolla med din lokala bank om det finns möjlighet att ta ett företagslån. Tänk på att du bör ha en väl genomarbetad affärsplan innan du bokar in ditt möte på banken.

En annan sak som är viktig när det gäller uthyrning är att hitta bra rutiner för kontrakt, försäkringar och annat som kan skydda dig och din verksamhet från de negativa konsekvenser som kan uppstå om något oförutsett skulle inträffa.


Att sköta ekonomin på rätt sätt

När du startar enskild firma och blir företagsägare så är det viktigt att du har koll på vad som gäller angående skatter, bokföring och redovisning. Annars blir det svårt och krångligt att följa lagen.

Ta gärna hjälp från en redovisningsbyrå om du känner minsta tveksamhet kring hur du ska hantera dessa administrativa och formella delar av att vara egen företagare. Det finns gott om hjälp att få.

Oavsett om du väljer att sköta allt själv eller att ta hjälp är det dock bra att känna till grunderna kring företagsekonomi och bokföring. Gå gärna någon lämplig kurs.

Det finns också gott om tjänster på nätet som man kan använda sig för att förenkla bokföringen, t.ex. Speedledger, Dooer eller Bokio. Med hjälp av dessa tjänster kan du hel- eller halvautomatisera bokföringen och på det sättet få mer tid över till det du tycker är roligast med företagandet, nämligen att driva och utveckla verksamheten.

image
Hans Kahn  1935 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 9:00 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile