Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta bowlingcenter som enskild firma

Ett friare och rikare liv

Att starta enskild firma är ett stort steg! Tänkt att få driva sin egen verksamhet och jobba för att utveckla den? Kanske kan du bli både friare och rikare? Det kan verkligen vara värt ett försök! Som egen företagare har man möjlighet att styra över sin egen tid. Man väljer också till stor del vad man ska ägna tiden åt. Samtidigt gäller det att vara strävsam och ihärdig. Annars kan det vara svårt att få företaget att växa och gå med vinst. Här kommer vi ge några bra tips på vad du bör tänka på om ska starta enskild firma och driva ett bowlingcenter.


Att starta ett bowlingcenter

Det första man behöver för att starta ett riktigt bra bowlingcenter är en lämplig lokal. Bowlingbanor tar relativt mycket yta i anspråk, så därför bör du hitta en lokal med gott om utrymme. Kanske finns det någon lokal strax utanför stan som är lite billigare? Du kanske kan börja med hyra den för att se om du kan få verksamheten att fungera som tänkt. Då behöver det inte innebära samma risktagande som om du skulle köpa huset. Ett bra tips är att försöka ta så lite lån som möjligt i början, för att först se om det finns ett tillräckligt kundunderlag för att verksamheten ska kunna gå med vinst.

Det andra du behöver göra är att hitta bra personal till ditt bowlingcenter. Kanske kan du börja med att jobba i bowlingcentret själv för att hålla nere utgifterna? När du märker att verksamheten går bra kan det vara läge att anställa någon på timmar och så småningom förhoppningsvis anställa någon för en tillsvidareanställning.

Håll koll på skatter och moms

Du bör ha koll på vad som gäller angående skatter, moms och redovisning. Som enskild näringsidkare är det du som ansvarar för att företaget rapporterar in sina inkomster på rätt sätt. Det gäller att vara hyfsat duktig på siffror och papper. Men om du känner att det inte alls är din grej finns alltid möjligheten att ta hjälp av någon duktig och kunnig redovisningskonsult. Då kan du ägna dig desto mer åt att utveckla verksamheten och göra så att den växer och blir mer och mer inkomstbringande.

För att starta enskild firma rekommenderar vi att du använder dig av starta-enskidfirma.se där du hittar bra tips om hur du går tillväga och till och med kan komma igång inom kort.

image
Hans Kahn  2050 visningar
Senast uppdaterad: 9/2/2021 5:18 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile