Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Företagare i domstol när de ska starta enskild firmaAlla enskilda näringsidkare i runt om i landet står ofta inför en mycket utsatt position. Det finns ytterst begränsat med stöd att få från samhället, framför allt för den slarvige företagaren. När man har startat en enskild firma  är det mycket viktigt att allt blir rätt från början när man gör affärer, annars kan det gå upp som en tvist i domstol.

En enskild näringsidkare har nästan ingen ångerrätt, rätt till hjälp av instanser, den kommunala konsumentvägledningen eller den Allmänna reklamationsnämnden.

Men det finns möjligheter att undvika detta. Ett sätt att inte hamna i svåra juridiska situationer är att alltid avtala om detta från början när man gör affärer.

Det är viktigt att komma ihåg att även om inte en enskild näringsidkare är ett bolag så har den inte per automatik därmed samma rättigheter som en konsument. En konsument har rätt att efterleva konsumentlagen som är starkare än både köplagen och avtalslagen. Du som enskild näringsidkare har bara rätten till de två sistnämnda.

image
Hans Kahn  1930 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 10:42 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile