Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som Boot CampAtt driva ett Boot Camp

För att driva ett Boot Camp så behöver du hitta en riktigt bra lokal och ett antal kompetenta instruktörer som kan ta emot grupper med träningsvilliga kunder. Det gäller att hitta en lokal med bra placering så att kunderna lätt kan ta sig dit.

Dessutom ska du gärna ha personal som är inspirerande och duktiga inom deras område. Att driva ett Boot Camp kan vara utmanande, inte minst när det gäller att hitta ett riktigt brett kundunderlag.

Men det är inte omöjligt, det viktigaste är att du brinner för det du gör och att du är uthållig. Då brukar belöningen komma med tiden. Som egen företagare har du möjlighet att jobba mot en vision och utveckla en verksamhet till något som du vill se.


Att starta enskild firma

Att starta enskild firma är i sig inte svårt. Det formella kan du få hjälp med via någon tjänst på webben. Men när det kommer till skatter, redovisning, bokslut och moms så behöver du ha lite grundläggande koll.

Gå gärna någon kurs inom området innan du startar igång, så att du känner dig trygg med att du följer alla lagar som gäller. Som enskild näringsidkare är du enligt lag tvungen att bokföra, göra bokslut med mera.

Dessa bitar behöver du ha koll på oavsett om du gör själva jobbet själv eller låter någon annan göra det, det är nämligen ditt ansvar att det blir gjort. Det är inte särskilt krångligt när man väl har lärt sig det.

Här på vår sida hittar du all information du behöver för att snabbt och enkelt komma igång med din enskild firma.

Lycka till med ditt företagande!

image
Hans Kahn  1919 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 4:29 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile