Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som idrottsrådgivare för barn

Att starta enskild firma

Det formella kring att starta enskild firma är inte speciellt svårt. Du behöver dock ha koll på skatter, moms och redovisning. När du känner dig trygg med det kan du enkelt registrera din firma.

Det är nu det svåra börjar! Att vara egen företagare och ha ansvar för att firman går bra är inte alltid enkelt. Det gäller att ha passion och ett driv för det som man jobbar med.

När det gäller idrottsrådgivning till barn så finns det ett stort kundunderlag och möjligheterna att kunna få snurr på verksamheten borde vara väldigt goda.


Vad gör en idrottssrådgivare?

Att fler barn i dag är stillasittande stora delar av dagen. De spelar spel på sina mobiltelefon och på datorer. Detta leder till sämre fysisk och psykisk hälsa och det finns egentligen bara en lösning på problemet, och den lösningen är motion.

Att röra på sig leder enligt alla undersökningar till bättre hälsa. Det gäller att få en vana redan som barn att röra på sig dagligen. Som idrottsrådgivare för barn är du med och coachar och hjälper föräldrar och barn att hitta sätt att få barnet att röra på sig mer.

Det kan handla om att hitta motionsformer som just denna klient trivs med och tycker är roligt. Det kan också handla om att vara med och bearbeta psykologiska spärrar och andra hinder som kan göra att barnet inte rör på sig i den grad som vore nyttigast.

Att jobba som idrottsrådgivare för barn kan vara både stimulerande och utmanande. Det gäller att vara bra på att se och förstå barn. Samtidigt gäller det att ha riktigt djupa kunskaper inom området idrott och hälsa.

Att jobba som idrottsrådgivare för barn kan vara ett bra alternativ för den som inte vill jobba som idrottslärare men ändå är intresserad av att arbeta med barn och deras hälsa.


Att sköta ekonomi och redovisning

Som enskild näringsidkare bör du vara hyfsat kunnig inom området ekonomi. Det är bra om du har grundläggande kunskaper om skatter, moms och redovisning. Men om du vill kan du ta hjälp med dessa bitar.

Det finns gott om redovisningsbyråer som gärna hjälper till med sin expertis, om du är villig att betala. Ett annat bra alternativ är att använda sig av online-tjänster som hjälper dig att automatisera delar av bokföringen.

När du ska starta din enskilda firma så finns det en bra sida som hjälper dig att komma ihåg, du hittar den här: starta-enskildfirma.se

image
Hans Kahn  2055 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 8:15 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile