Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

12 lysande affärsidéer du kan starta upp redan idag

Affiliate marketing 
Som affiliate agerar du som en återförsäljare för andra företags produkter eller tjänster - och helt enkelt tjänar pengar på det. På din webbplats samlar du länkar till andras sidor, för varje gång någon klickar på länken och köper eller säljer från länken får du en viss provision.

Detta är en utmärkt affärsplan för dig som vill tjäna pengar medan du sover.


Personlig tränare 
Är träning en stor passion i ditt liv och du drömmer om att hjälpa andra att komma i form? Då kan PT vara något som skulle kunna passa dig utmärkt. Vi tränar som aldrig förr och försöker att hålla oss hälsosamma med rätt kost och träning.

Något alla inte har kunskap om är just hur man ska träna och och äta rätt för att man ska må bra. Personliga tränare som är nischade inom ett visst område kommer alltid behövas.


Ekologiskt råvaror och textiler 
Det är många som strävar efter att ha en vardag fri från skadliga kemikalier och istället köra helt på ekologiskt. Du som vill starta eget inom mode, skönhet eller råvaror - borde satsa 100% på ekologiskt.


Självutveckling 
Är det något vi alla behöver i vår vardag är motivation och att våga utveckla oss själva. Älskar du att hjälpa och pusha andra kan det vara ett utmärkt tillfälle att jobba som motivationscoach. Det behövs mer än någonsin då det finns ett stort intresse av att vi alla ska må bra och ta hand om oss själva.


Influenser 
Andas du sociala medier? Har du ett stort antal visningar på dina Youtube-klipp eller antalet likes och följare på dina Instagram-inlägg? Då kan det vara läge att ta kontakt med företag och få betalt för samarbeten och annonser.Träningsresor 
Vi alla gillar att resa och framförallt är det populärt att åka på träningsresor och helt enkelt få njuta av en aktivitetssemester. Har du tankar på att starta eget genom att anordna träningsresor finns det gott om alternativ så som resor inom yoga, vandring, crossfit, hälsomatlagning eller helt enkelt bara träning för alla.


Sociala medier-konsult
Är du den som ständigt är inne på sociala medier och har stenkoll på läget? Du följer alla sociala medier-trender och helt enkelt älskar att skrolla igenom alla möjliga sociala medier-flöden? Då är det läge att starta sociala medier-byrå eller driva din affärsidé som konsult.


Food truck 
Är det något vi alla verkligen gillar så är det riktigt god mat och att ha en food truck är ett vinnande koncept, speciellt under sommarhalvåret. En food truck är en liten lastbild med restaurangutrustning - som du lätt kan åka vidare med till nästa ställe. Ett stort plus är även att du inte behöver betala för lokalhyra!


Delningstjänster 
Har du en båt, lägenhet eller kanske den nyaste gräsklipparen på marknaden som du vill hyra ut? Perfekt för dig som vill tjäna pengar på att hyra ut sånt du själv använder till viss del eller kanske inte alls! Utnyttja det du har och låt andra ta del av det genom att hyra av dig.


SEO-konsult 
Vi alla vet vad Google är och för att hamna högst upp på Google krävs det SEO kunskaper. Är du en höjdare på nyckelord, meta taggar och kan grejen med marknadsföring? Då det SEO-konsult definitivt vara något för dig.


Hälsosam snabbmat 
Snabbmat behöver inte längre betyda att det är dålig mat - snarare tvärtom! Nu är det inne med hälsosam snabbmat som du kan välja att starta. Du kan även välja att nischa dig och köra på vegetariskt, vegansk, närproducerat?


Apputvecklare 
Konkurrensen är hård när det kommer till att utveckla riktigt bra appar. Det gäller att ha en bra idé och och att kunna marknadsföra appen för att kunna skapa något stort som genererar mycket pengar. Däremot att jobba som konsult till företag är något som alltid behövs mer utav. Är du en höjdare på att komma på nya app-idéer är det något du borde satsa på.


För att få hjälp på vägen kan du gå in på starta-enskildfirma.se.

 
image
Hans Kahn  2527 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 8:44 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile