Starta enskild firma under 5 minuter

Din enskilda firma är klar att användas inom fem arbetsdagar. Paketet inkluderar många användbara tjänster för dig som ska starta enskild firma första gången. Priset är 499 kr+ moms.

Tips! Du kan testa vår tjänst för att se hur den fungerar. Du förbinder dig inte till något genom att påbörja en beställning. Betalning sker i sista steget där du först ska godkänna beställningen innan dina färdiga bolagsdokument produceras.

Fyll i dina uppgifter

 

Starta enskild firma inom skogsbruk

Skogsbrukssektorn är gynnsam för att starta enskild firma

Det finns ett antal olika yrkesgrupper inom jordbrukssektorn som alla kan vara användbara för att starta enskild firma. Jordbrukare kanske traditionellt sett inte brukar starta enskild firma utan arbeta för större företag men världen förändras. Att ha frihet över sitt liv och arbete är värdefullt och detta är ett sett för dig som vill arbeta med skogsbruk att få det. Om du är ny som företagare är det en bra idé att börja med att starta enskild firma. Du kan starta enskild firma själv och behöver inte ha några partners för att dra igång arbetet. Om du dessutom inte är helt säker på hur du vill hantera firman är det perfekt. Man kan utforma verksamheten lite eftersom och det är inte lika strikt som andra företagsformer. Att starta enskild firma inom jordbruk kan du göra med bakgrund inom flera yrkesgrupper. Det handlar inte alltid om att avverka träd. Några exempel är dessa:

  • Skogsbruk
  • Skogsförvaltning
  • Skogsskötsel