Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Knepen att inte bli stressad på jobbet
Vi vet att det inte är bra att stressa. Statistiken för utbrändhet har gått upp något enormt den senaste tiden och det som är svårt att förstå att man behöver inte ens känna sig stressad för att bli utbränd. Plötsligt en dag säger kroppen bara ifrån. Den har fått nog. Därför är det så otroligt viktigt att vi sköter om oss och varvar ner med jämna mellanrum. Jobbet vi har framför oss kommer ju inte att försvinna för att vi tar en liten paus. Du kommer däremot att tycka att det är mycket mer trivsamt att göra jobbet efter att du gjort något av följande.


  1. Res dig upp och gå omkring lite

Titta på något annat än dataskärmen en stund och rör på dig. Det är inte bra för kroppen att sitta still för länge och vi behöver röra oss med jämna mellanrum för att få igång blodcirkulationen. En liten promenad runt kontoret räcker. Du kommer att känna dig mycket mer fokuserad när du kommer tillbaka till din plats.


  1. Avslappning

Blunda och andas in djupt 10 gånger. Rulla axlarna bakåt och framåt 5 gånger. Massera tinningarna. Ta djupa andetag och fokusera på andningen, gärna 20 gånger.


  1. Skrivbordsgympa

Ställ dig upp och sträck på dig. Böj knäna och böj dig framåt. Stanna där en stund och gör sedan om. Dra upp axlarna och släpp ner. Detta kan du med fördel göra 10 gånger. Skaka loss.


  1. Byt miljö

Om du precis har haft ett jobbigt samtal och du känner att stressen kommer smygande, byt miljö. Gå ut och gå en promenad eller gå på lunch om det är nära lunchtid. Allt för att komma bort från det negativa. När du sedan kommer tillbaka till kontoret, så är det mycket lättare att ta tag i problemet.


  1. Våga säga nej

Det är inte meningen att du ska göra allting som andra inte vill göra. Våga säga nej till jobb som inte ingår i din arbetsbeskrivning annars kommer du att prestera sämre i allt du gör och därför kommer du så klart också att bli stressad.


  1. Jobba inte över för mycket

Vi vet hur det är. Alla har vi deadlines ibland och då känner vi att vi vill jobba över. Låt det inte bli en vana dock.

 

Tycker du att det är stressigt på jobbet så kan du alltid fundera på att starta enskild firma. Vill du ha hjälp med din registrering så kan du göra registreringen med hjälp av oss. Är det då mindre stressfullt att starta enskild firma än att ha en anställning? Troligtvis är svaret både ja och nej. Det kan kännas mer stressigt eftersom man vill hinna så mycket. Samtidigt är man sin egen chef så man bestämmer

 

image
Hans Kahn  1998 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:45 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile