Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Gör din grej – starta enskild firmaDet är inte på något sätt svårt att starta enskild firma. Många tror dock att man måste ha en riktigt ny idé eller produkt som man måste söka patent på och andra krångligheter. Så är inte alls fallet.

Patent kan vara mycket bra om du har en produkt som där du verkligen behöver skydda någon innovation, men de flesta produkter behöver inte detta. En tjänst kan du inte ens ta patent på.


Nuvarande jobb

Det du behöver göra i första hand är att sätta dig ner i lugn och ro och bara fundera. Vad jobbar du med nu? Är du nöjd med ditt jobb eller skulle du vilja förändra något?

Kan du tänka dig att starta enskild firma inom samma bransch som du jobbar just nu, eller skulle du välja något helt annat?

När du väl har kommit på vad det är du vill jobba med, så börjar arbetet med att nischa dig. Vad ska göra just dig speciell? Varför ska kunder anlita dig och inte konkurrenter?

Det är även så klart viktigt att se vad konkurrenter runt om dig erbjuder för att få en bild av vad du kan göra annorlunda. Det viktiga är dock att hitta just din grej.

Om du till exempel ska starta en städfirma så kan kanske erbjuda dina kunder att samma person kommer hem till samma kund varje gång. Detta är något som kunder ofta uppskattar och det gör att du får återkommande kunder.


Älska det du gör

När man ska starta enskild firma, så måste man även tänka med hjärtat. Självklart ska man vara praktisk och ta reda på fakta, men man måste även se till att man verkligen älskar det man gör.

Den där ”magkänslan” som många pratar om är otroligt viktig. Om man tänker efter så är det ju heller inte så stor mening att faktiskt starta en enskild firma om man inte får pyssla med det man vill, men man får inte vara för praktiskt och man ska inte heller alltid lyssna på vad andra tycker.

Råd och tips är bra, men det är i slutändan du som bestämmer.


Våga ta chansen

Nu är det den perfekta tiden att starta enskild firma. Sverige går bra och det finns många jobb lediga på marknaden.

Detta betyder att du har kunder som är villiga att spendera pengar och även att om det skulle gå i stöpet, så har du all chans i världen att få ett jobb tills du funderar ut nästa projekt att testa.

Det är en perfekt tidpunkt att göra din egen grej och starta enskild firma

image
Hans Kahn  1928 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 4:04 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile