Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Att som programmerare starta enskild firma
Vanligt för programmera att börja karriären med att starta enskild firma

Många programmerare som vill starta eget börjar med att starta enskild firma. Det finns många fördelar att börja med att starta enskild firma som företagare och programmerare. Att starta enskild firma innebär mindre pappersarbete än att starta till exempel aktiebolag. Du kan komma igång snabbare och smidigare.

När du väl har startat eget kan du gå vidare till att starta företag av en annan typ. Att starta enskild firma är perfekt för dig som är ensam och ännu inte är säker på ditt företag.

Med firman kan du testa och se vad som passar dig bäst som programmerare och hur du vill hantera kunder. Du kan testa olika typer av uppdrag innan du bestämmer dig för hur din nisch ska utformas.

Att starta enskild firma som programmerare är som sagt fördelaktigt på flera sätt.

Programmerare ligger nära i yrket med Systemutvecklare, Webbutvecklare och IT-konsult. Du kanske inser efter att du är klar med att starta enskild firma och har jobbat lite att det passar din situation bättre.

Då är det bara att byta! Det beräknas 2020 var en brist på 1 000 000 programmerare i Europa vilket betyder enorma möjligheter för dig. Att starta enskild firma med en sådan efterfrågan på arbete är drömsituationen som företagare och programmerare.


Hur man startar enskild firma som programmerare

Att som programmerare starta enskild firma kan tyckas långsamt och omodernt med alla papper som krävs. Registrering av företaget sker online men allt annat innebär mycket pappersarbete. Med hjälp av Svensk Bolagsförmedling AB kan man som programmerare snabba på processen.

För en summa får man alla nödvändiga papper hemskickade och det finns gott om kundsupport om du behöver hjälp. Många programmerare som velat starta företag har använt sig av hemsidan.

Med en enkel guide får du snart ditt företag registrerat och kan börja arbeta. Med den enorma efterfrågan på programmerare och programmering kommer din enskilda firma gå bra.

Att vara sin egen chef har många fördelar och du har möjlighet att tjäna mycket pengar inom branschen. Systemutvecklare, webbutvecklare, programmerare och IT-konsulter har använt sig av detta sättet för att dra igång sina karriärer och företag.

image
Hans Kahn  4812 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:28 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile