Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Att starta enskild firma i Sydafrika kan vara en riktigt bra idé


Funderar du på att starta enskild firma som har kopplingar till Sydafrika? Det är bara att rekommendera. I och med landets höga BNP – ett av kontinentens högsta – fungerar Sydafrika som nav för många av södra Afrikas varudistribution.

Marknaden är bred, men framförallt finns det möjligheter för dig som starta enskild firma inom energi-, transport- och gruvindustrin. Det är tack vare de industriella aktiviteterna som landet har en så snabb och framgångsrik utveckling.

För dig som ska starta enskild firma kan du ta del av denna framgångssaga om du väljer att delvis vara verksam i, göra affärer eller samarbeta med just Sydafrika.

Med tanke på landets optimala placering geografiskt sett, ligger hela södra Afrika öppet för företag. Och det passar precis lika väl för mindre och större egenföretagare, som för stora, redan etablerade firmor och aktiebolag.

Området sträcker sig över cirka en miljard potentiella kunder. Det är en ideell placering om man avser marknadsexpansion. För dig som ska starta enskild firma  och vill expandera i Sydafrika, kan du i många fall förvänta dig ett positivt bemötande.

Handeln mellan Sydafrika och Sverige är stor och viktig. Faktum är att Sydafrika är ett av länderna i Afrika som vi har största handelsförbindelserna med.

I Sydafrika finns hela sex av de tio största företagen i Afrikan placerade. Inte nog med det, dessa företags huvudkontor ligger också i landet.

Detta är bara ett smakprov, dels på hur många potentiella affärsmöjligheter det finns i landet för dig som ska starta enskild firma. Men också hur stora chanserna faktiskt är för att lyckas växa i sitt företag och nå ut till stora delar av kontinenten om man som egenföretagare har koppling till Sydafrika.

Att samarbeta med, eller växa till samma storlek som dessa företag kan kännas långt borta för dig som ska starta enskild firma. Det är så klar förståeligt. Men det är inte bara de stora företagarna som det vinner på att expandera i Sydafrika.

Även medelklass-marknaden ökar för fullt i södra Afrikas viktigaste handelsland.


Ekonomisk tillväxt gynnar dig som ska starta enskild firma

Landet är idealiskt på många punkter för dig som ska starta enskild firma och vill nå ut till södra Afrika. Inte minst på grund av att landet har förstått innebörden av flitiga, framgångsrika och duktiga företag och företagare.

Med den industriella utveckling har landets ekonomiska tillväxt ökat markant. Något som kan vara praktiskt att veta för dig som ska starta enskild firma och utöka din verksamhet till Sydafrika, är att idag prioriteras områden där produktion, transport, samhällsservice, konstruktion och gruvnäring.

Dessa områden ses i dag som nyckelområden för landets ekonomiska tillväxt.

Om du ska starta enskild firma finns det naturligtvis mycket att tänka på innan allt går i lås. Registrering av företaget, namngivning av företaget, registrering och uppskattning över vad du ska syssla med och vilka kunder du planerar vända dig till.

image
Hans Kahn  2133 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 10:18 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile