Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Bra kundbas för dig som vill starta enskild firma som barnskötareI Sverige föds ungefär 110 000–115 000 barn varje år. Det visar färsk statistik från Statistiska centralbyrån. Det är många nya barn som är i behov av olika produkter och tjänster som samhället har att erbjuda.

En tjänst som många föräldrar har stort behov av, men som kan vara svårt att få tag i, är dagisplatser. Väntetiderna kan uppgå till flera år om det vill sig illa.

För dig som funderar på att starta företag finns härmed goda möjligheter att få gott om kunder genom att starta enskild firma som barnskötare.

Men samtidigt som det föds många barn i landet dör det cirka 90 000 personer per år. Det vill säga ökningen av antalet människor är 20–25 000 fler än det dör i Sverige. Det ska dock kommas ihåg att för dig som ska starta företag som barnskötare är det inte denna ökning som är relevant.

De som dör är generellt sett äldre människor och inte den målgrupp som konkurrerar om dagisplatserna. Det finns därför gott om kunder för denna typ av verksamhet.

När du ska starta företag som barnskötare gör du en stor insats. Inte bara för dig själv med en försörjning, du avlastar också föräldrar som är i behov av att komma tillbaka till sitt arbete. 2017 är det dyrt att leva och bo.

Föräldrar har därför inte råd att vara hemma med sina barn om de vill hur mycket som helst.


Barn kostar pengar

Ett barn kostar mer än 1,5 miljoner kronor fram till sin 19-årsdag. I den beräkningen antas bland annat att båda föräldrarna är föräldralediga i sex månader var. Det uppger Institutet för Privatekonomi hos Swedbank.

Det blir inte billigare för de familjer som växer med flera barn. Konceptet med hemmafruar som fanns för ett antal år sedan är knappt möjligt idag. Men behovet av att hitta en dagisplats till barnen de första åren är något som nästan alla föräldrar måste kämpa hårt med.

Om du ska få en bra start är det viktigt att du kan erbjuda en kompetens hos dig själv som väcker trovärdighet inför dina kunder. De ska ju trots allt lämna över barnen till dig. Du kan gå en barnskötarutbildning för att få rätt start på yrket eller så kanske du helt enkelt arbetat som dagislärare tidigare.

Att gå en barnskötarutbildning är ett snabbare sätt att komma in i yrkeslivet än om du skulle behöva spendera tre år på universitetet för att ta en kandidatexamen. Du kan alltså börja tjäna pengar snabbare!

Du som startar företag gör det enklast genom att starta enskild firma.

image
Hans Kahn  1958 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:34 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile