Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Fakta kring att starta enskild firma inom restaurangbranschenAtt starta enskild firma och vad man bör tänka på inom restaurangbranschen 

Sverige har mycket att erbjuda inom restaurangbranschen. Den svenska matkulturen är en sak men tack vare inflytande från andra länder finns det mycket att välja mellan.

På samma gata kan du äta mat från Italien, Indien, Indonesien och Etiopien vilket är fantastiskt. I och med det stora utbudet gäller det att tänka noga hur man vill att sin restaurang ska vara.

Det som däremot gäller för alla är att de måste starta företag. I detta fallet förklaras hur man startar enskild firma. Att starta enskild firma är ofta något väldigt bra att börja med. Fördelen med att starta enskild firma inom restaurangbranschen är att att det går att ändra sig lättare och anpassa sig i efterhand.

Du behöver alltså inte ha stenkoll på utformningen innan. Att starta enskild firma är alltså perfekt för dig som är ensam och vill öppna en restaurang eller ett café någonstans.

Allt eftersom att tiden går kan du sedan anpassa dig efter efterfrågan och ändra målgrupp. Om firman går väldigt bra kan du till och med starta aktiebolag och låta din verksamhet gå över i det.

Som enskild firma är du huvudansvarig för firmans ekonomi. Om det går dåligt för firman går det därmed också dåligt för dig.


Fler väljer att starta enskild firma online - vad det innebär för dig som vill starta restaurang

Restaurangbranschen i Sverige är mångsidig och varierad. Att hitta ett koncept som fungerar och sticker ut är nödvändigt med en sådan konkurrens.

Förut var det väldigt svårt att starta enskild firma med all byråkrati och pappersarbete som krävdes. Numera kan man dock enkelt starta enskild firma för att starta upp sin lilla restaurang eller café online.

Här på vår sida finns hjälp att få för allt du kan tänkas behöva för att starta din enskilda firma. Alla dokument skickas till dig med instruktioner och du registrera enkelt och korrekt ditt företag.

För dig som är ensam och vill öppna restaurang är detta perfekt för dig. Det är enkelt och snabbt fixat och sedan kan du dra igång din verksamhet!

image
Hans Kahn  3006 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:20 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile