Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

ôkad behov av uppstartshjälp för företagNär det är svårt att få ett jobb måste du hitta en annan väg att gå på arbetsmarknaden. På en hårt konkurrensutsatt arbetsmarknad där det är svårt att hitta en inkomst som anställd är det nu fler och fler som tar initiativ till att starta företag inom olika områden för att uppfylla sina drömmar som en framgångsrik företagare.

Du har samma möjlighet om du bestämmer dig för att starta företag idag. Du behöver inte heller känna dig ensam. På gott och ont tar andra en liknande väg som du.

Ni kan bli konkurrenter eller samarbeta när ni rör er på samma marknad.


Fler företag i Sverige

Fler och fler företag startas upp runt om i landet. I en kartläggning presenterad av Visma framgår det att de svenska företagen blivit 74 000 fler på fem års tid (2016), en tillväxt på 7,7 procent.

Du som känner att det här med att starta företag är något väldigt stort för dig ska inte bli rädd för utmaningen. Se det istället som en spännande möjlighet där du själv får vara med och påverka något som du själv är med och bygger upp från grunden.

Det är viktigt att du tycker om det du gör som företagare och du bör därför fundera igenom vad du kan och vill göra.

Om du startar företag är det antagligen något du kommer hålla på med i många år framöver. Vem vet, du kanske stannar i ditt företag hela livet. För många företagare blir företaget ”en bebis” som tas väl om hand.

Det är viktigt för att du ska lyckas med din verksamhet. Med fler och fler företagare på marknaden hårdnar också konkurrensen och det är viktigt att du ser till att de kunder som finns på marknaden köper av just dig. Du vill inte förlora intäkter genom att de går till någon av dina konkurrenter.


Så undviker du konkurrensen när du ska starta företag

Om du vill undvika ett brett utbud av konkurrenter är det bra om du kan erbjuda en mer nischad och säregen produkt som inte så många andra erbjuder marknaden.

Men låt det inte bli på bekostnad av att kunderna inte har någon kännedom om produkten. Alla produkter och tjänster går förstås att marknadsföra. Inte minst är detta ett måste om de är okända för marknaden. Men marknadsföring kostar pengar och kan bli dyrt i längden.

Se till att du har råd med den marknadsföring som krävs för att nå ut till dina kunder.

Med fler företag runt om i landet behövs också bättre förutsättningar för att kunna starta upp och driva företag på ett framgångsrikt sätt.

När det gäller att starta upp företag behöver du idag inte själv ta tag i saken genom att lista ut hur alla papper ska fylla i hos myndigheterna. Det finns bra hjälp att få på vägen. Du kan exempelvis vända dig till Svensk bolagsförmedling som hjälper dig att komma igång snabbt och enkelt med ditt företagande. 

image
Hans Kahn  2050 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 10:52 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile