Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Från hobby till enskild firma på ett ögonblickHar du en hobby som du skulle kunna tjäna pengar på? Då är du inte ensam. Det är många i vårt avlånga land som pysslar med något på fritiden som man fullkomligt älskar.

För en del är det att pyssla med bilar och för andra är det kanske grönsaksodling. Listan kan göras oerhört lång och vi ska inte gå in närmare på det här.

Det vi dock ska titta på är hur man kan göra sin hobbyverksamhet till något som man faktiskt tjänar pengar på genom att starta enskild firma. Det bästa med allt är att det är hur enkelt som helst.


Större allvar

Något som många tänker är att om man skulle starta en enskild firma istället för att ha en hobby så skulle det bli mycket mer allvar. Man skulle inte längre kunna gå och pyssla i godan ro med det man älskar.

Detta är dock inte sant. Du kan fortsätta precis som du har gjort tidigare. Bara för att du startar eget så betyder det inte att du helt plötsligt måste lägga ner all din tid och energi för att få in så mycket pengar som möjligt i ditt företag.

Det finns inget minsta krav på pengar som du måste dra in när du har en enskild firma.


Pyssla med det du älskar

Som sagt så behöver du inte alls ändra på hur mycket av din tid som du lägger ner på din hobby eller hur du prioriterar i vardagen, man chansen är ganska stor att du automatiskt kommer att vilja lägga mer tid på det du älskar att göra.

Speciellt om du kan tjäna en slant på det. Du kommer med största sannolikhet att utöka din nya verksamhet när du känner att det går bra. Vem vill inte jobba heltid med det man älskar och brinner för?


Svårt att starta enskild firma?

Många tror att det är svårt och tidskrävande att starta enskild firma. Vissa drar sig för det pappersarbete som är ett måste när man ska ansöka. Det finns dock hjälp att få här på vår sida. 

Här kan du även få hjälp att ansöka om F-skatt och momsregistrering. Oj, nu blev det komplicerat kanske du tänker, men det är faktiskt bara detta du behöver och sedan är du egen företagare.

Du kan nu ta din biodling eller dina fotokunskaper till en helt ny nivå. Du kan ge dem ett namn och ett varumärke och då också en egen logga som du själv får bestämma.

Det är du och din produkt värd!

image
Hans Kahn  1986 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:36 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile