Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Från tillverkningen i industrin till starta eget företag på kontor

Starta företag gör människor varje dag i Sverige. Hela tiden upptäcker fler och fler möjligheter till att bli sin egen chef och planera sin egen tid. I vårt stressiga samhälle kan detta för många bli en stressbefrielse.

Även om det innebär mer arbete än som anställd. Om du också känner att du börjar få nog över att arbeta för någon annan och vill göra det du själv alltid drömt om, då är det dags att du startar företag du också.

Det finns ingen anledning för någon människa att inte sträva efter att förverkliga sina drömmar.


Lämna fysiskt krävande jobb

Om du har jobbat inom industrin i många år och känner dig redo för ett jobb som är mindre fysiskt krävande än det jobb du haft tidigare är detta kanske ett företagande som skulle passa dig.

Med all den erfarenhet du bär med dig har du goda förutsättningar att bli konsult eller någon form av rådgivare till företag inom industrin. De slitsamma dagarna i tillverkningen är över och du påbörjar ett arbetsliv där du får chansen att starta eget.

Det blir mer kontorsjobb-inriktat.Mycket att göra även när du ska starta företag

Men även att starta företag som är mindre fysiskt ansträngande medför mycket att göra. Det är mycket för dig att hugga tag i till en början helt själv.

Även om du har för avsikt att ha anställda och registrera dig som arbetsgivare med tiden måste du själv göra det förebyggande arbetet så att företaget kommer igång. Det är inte gratis att anställa personal och det är därför viktigt att det finns ekonomiska förutsättningar till att göra detta i företaget.


Mycket att lära när du startar upp

När du startar upp måste du lära dig många saker. Det kan vara en god idé att gå någon starta-eget-kurs för att få bra koll på hur saker och ting fungerar när du ska starta företag.

Men det är också bra att ta hjälp med sådant som bolagsbildning och registrering av F-skatt. När du har bestämt dig för vilken bolagsform du ska driva ditt företag i finns det kunniga experter som du kan fråga om råd hur du kommer igång.

Oavsett om du vill komma igång med ett aktiebolag, ett handelsbolag eller en enskild firma. När det gäller att registrera F-skatt kan du få hjälp med detta här.


Våga be om hjälp

Eftersom det är mycket att tänka på i början och ett av skälen till att du valde att gå din egen väg var att hitta en väg ut ur en daglig huvudverk är det skönt att överlåta krånglig bolagsregistrering till någon annan.

När möjligheten finns ska du inte dra på dig onödigt mycket jobb. I början ska du ha möjlighet att fokusera på det som bara du kan. Det vill säga erbjuda de tjänster som ditt företag erbjuder industrin.

image
Hans Kahn  2520 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 8:41 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile