Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Kvinnor startar enskild firma runt 40En del säger att 40 är nya 20. Det ligger kanske något i det. Många kvinnor som är runt 40-årsåldern väljer att starta enskild firma och det kanske är så att man känner sig ung.

En tanke är att man ser sin sista chans att verkligen hitta sin grej och att faktiskt sätta något i rullning som betyder något för en själv, men även något som ens nära och kära kan vara stolta över.


40-årskris

Nja, inte riktigt. Eller kanske på sätt och vis om man tänker efter. Tanken slår många runt 40 år att ungefär halva livet har gått. Nu är det dags att ta tag i saker och ting och få saker att hända. Man vill lämna något efter sig när man en gång dör och vad är bättre än ett väl fungerande företag. Det är ju trots allt något som man har skapat helt på egen hand.


Barnen är utflugna

Kvinnor som skaffade familj i ung ålder ser helt plötsligt hur barnen börjar flytta ut. Man får mer tid för sig själv och man känner att man faktiskt har tid att springa efter den där drömmen som man haft under många år. Det är bara att ta första klivet!


Ekonomisk trygghet

En kvinna runt 40 är ofta ganska trygg ekonomiskt sett. Det kostar inte så mycket att starta upp en enskild firma, men det kan dröja några månader innan pengarna börjar rulla in. Har man en ekonomisk trygghet så kan man troligtvis klara detta.


Mognad

Det är bara så det är. När man har fyllt 40 så vet man lite mer om livet än när man är 20. Man vet vad man gillar och inte och har därför lättare att starta enskild firma. Man är helt enkelt lite tryggare i sig själv. Kanske har man genom åren också hunnit och haft chansen att utveckla något som man verkligen är riktigt bra på och nu ser man sin möjlighet att förverkliga drömmen genom att göra något man är specialist på.

Det finns många anledningar till varför kvinnor runt 40 år väljer att starta företag. Den största anledningen är troligtvis att man runt 40 faktiskt ser chansen att få det att fungera.

Som mamma till unga barn kan det vara svårt att hitta tiden och man kanske helt enkelt inte är mogen att starta företag förrän man har fått en djupare insikt i vad som är viktigt i livet och nu kan det vara dags att satsa på sig själv.

Vill du ha hjälp med att starta enskild firma så slå oss en signal! 

image
Hans Kahn  1986 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 9:34 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile