Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Lär dina barn hur man kan starta enskild firmaGenom att lära barn hur det går till att starta enskild firma, så kommer de att lära sig enormt mycket på många nyttiga plan, som är bra att kunna senare i livet. De får bland annat lära sig matte och hur man ska tänka rent ekonomiskt.

Försäljning och att vara öppen utåt mot kunden är något annat. Att sköta förhandlingar och se vad som händer om man får ner eller upp priset, är otroligt viktigt.

Var dock medveten om att ditt barn från och med den dagen kommer att börja förhandla om lördagsgodiset, var så säker.


Sälja majblommor

Ett mycket bra sätt att lära sig om företagande är att börja sälja majblommor. Du får börja att sälja majblommor redan när du går i första klass och detta är en lagom ålder.

Då är man mogen både för att ta ansvar för pengarna, men man kan även förstå helheten med konceptet. Det är ju inte bara majbloms-försäljaren som tjänar på att sälja majblommor, utan en del går ju även till behövande barn.

Detta tycker många barn i denna ålder är helt fantastiskt, så detta ska vi så klart bejaka som föräldrar.


Sälja saft

Att sälja majblommor är ju ett årligt fenomen som händer just i maj. Vad ska man sälja resten av året då? Jultidningar till jul är så klart ett måste. Men vad ska man sälja däremellan?

Det är sant att många barn är väldigt uppfinningsrika, så fråga dina så kommer du säkert att få massor med bra svar om vad man kan sälja. Rent traditionellt så har vi ofta sett saft-stånd utefter vägarna, men det finns även barn som plockar jordgubbar och sedan säljer dessa.

Hjälpa till hemma i trädgården är också väldigt populärt.


Hur mycket får barn jobba?

Självklart finns det massor av regler för barn och hur mycket och hur länge de får jobba. Detta är så klart för att skydda barnen. Men så länge som det räknas som hobby så är det ok.

Innan du har fyllt 13 år så får du endast jobba inom familjen, men när du väl fyllt 13 så kan du börja leta efter andra arbetsgivare. Spännande!

Vi gör våra barn en björntjänst genom att visa dem hur ett företag faktiskt fungerar. Chansen att de ska bli företagsamma och kanske till och med entreprenörer när de växer upp ökar otroligt mycket om vi ger dem verktygen i tidig ålder.

 

image
Hans Kahn  2327 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:51 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile