Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Scandinavian Business Group ökar nu sina marknadsandelar i Sverige och NorgeScandinavian Business Group är ett företag på framfart. Det är främst när det gäller att starta aktiebolag och att starta enskild firma som de har växt allra mest och har nu hela 15% av hela marknaden när det gäller att hjälpa kunder att starta enskild firma.

Kanalerna man använder sig av är främst sina hemsidor. 

Men företaget satsar vidare. Målet är att under 2021 fortsätta som Sveriges största förmedlare när det gäller nybildning av enskild firma  och så vill man se en fördubbling av marknadsandelen till minst 30%.

Enligt Samir Mdalla, som är VD för Scandinavian Business Group så ser man hela tiden ett stort intresse från kunder som vill ha hjälp med att registrera sin enskilda firma.

Många registrerar ett företag för första gången och känner att de vill ha hjälp att komma igång på ett bra sätt. Fokus ligger därför på att erbjuda en tjänst som är både bra och prisvärd så att kunden kan fokusera på att starta upp sin verksamhet och inte behöver oroa sig över det administrativa.


Vilka är då Scandinavian Business Group?

Scandinavian Business Group är en bolagsgrupp som har sitt huvudkontor på Malta och som är ett av de största företagen som hjälper till med bolagsförmedling i Norden. Som målgrupp har man småföretagare i Sverige och Norge.

Företaget erbjuder även andra tjänster förutom att starta aktiebolag och enskild firma. På sidan kan man få hjälp med att ansöka om F-skatt och om man ska starta handelsbolag kan man besöka hemsidan om just start av handelsbolag. 


image
Hans Kahn  3229 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 11:19 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile