Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta aerobicscenter som enskild firmaAtt starta ett aerobicscenter

Att träna tillsammans i grupp är väldigt populärt och det lockat hundra tusentals människor varje år bara i Sverige. Idag finns det massor av olika träningsformer att välja bland och en av dessa är aerobics. Som egen företagare inom branschen gäller det att vara i frontlinjen när det gäller träningsformer, upplägg och utbud. Det gäller också att hitta ett brett kundunderlag så att verksamheten inte blir allt för sårbar.

Dessutom bör du hitta en bra lokal och riktigt duktig personal som kan inspirera dina kunder så att de blir nöjda med verksamheten. På det sättet kan de bli ambassadörer för din verksamhet och locka till sig fler kunder. Som egen företagare är du din egen chef och det innebär både stor frihet och mycket ansvar. Ska du dessutom anställa personal så ökar ansvaret ytterligare.

Då är du inte bara ansvarig för dig själv utan dessutom arbetsgivare med allt vad det innebär. Det gäller att verksamheten går så pass bra att det finns pengar att betala ut löner med varje månad. Dessutom bör du ha koll på vad som gäller angående försäkringar för de anställda.


Håll på ekonomin!

Som egen företagare med enskild firma är du ansvarig för firmans ekonomi. Därför gäller det att ha lite koll på siffror innan du drar igång.

Som enskild näringsidkare kan du välja att sköta ekonomin, bokföringen och redovisningen själv men det är också fullt möjligt att låta någon annan sköta dessa bitar. Känner du på dig att siffror inte riktigt är din grej så kan det vara en bra idé att låta någon annan ta över.

Det gör också att du får mer tid att ägna dig åt att utveckla verksamheten och driva den åt det håll som du önskar.

 

image
Hans Kahn  2249 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 1:23 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile