Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma inom hunddagis

Att driva ett hunddagis

Det finns en del saker man bör tänka på när det gäller att starta och driva ett hunddagis. För det första bör du ha bra och ändamålsenliga lokaler. De ska inte kosta för mycket att underhålla och värma upp.

Samtidigt ska de klara av att ta emot det antalet kunder som du förväntar dig kommer vilja nyttja dina tjänster. Fundera också på var du ska starta upp din verksamhet. Finns det något område i närheten där du bor där det saknas ett hunddagis?

Kanske har du hört grannarna prata om att det är för långt till närmsta hunddagis. Då kan det vara guldläge!

Du bör också fundera igenom om du vill börja med anställa någon som tar hand om hundarna eller om du ska göra det själv till att börja med. Det finns för- och nackdelar med båda varianterna.

Om du anställer kan du själv ägna dig åt att utveckla verksamheten. Å andra sidan kan det vara bra att få erfarenhet av den praktiska hanteringen av hundarna, om du inte har den erfarenheten sedan tidigare.

Det är en nyttig erfarenhet som du kan dra nytta av i ditt fortsatta arbete med att utveckla ditt hunddagis.Ekonomi och redovisning

Att starta enskild firma i sig behöver inte vara särskilt svårt. Men det finns en del saker man bör känna till när det gäller framför allt ekonomin. Det är ditt ansvar som firmatecknare att se till att skatt och moms betalas på rätt sätt.

Du bör också veta vad du har för skyldigheter när det gäller bokföring och redovisning. Ska du dessutom anställa personal så finns det ytterligare information att sätta sig in i.

Du behöver veta hur du betalar arbetsgivaravgifter med mera.


Att komma igång snabbt och enkelt

För att komma igång med dina drömmar om att starta ett hunddagis rekommenderar vi att du besöker starta-enskildfirma.se. Där får du den hjälp du behöver för att snabbt komma igång med det formella.

image
Hans Kahn  2150 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 8:54 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile