Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma inom IT-sektorn


Vad det innebär för dig som företagare att starta enskild firma inom IT-branschen

Många företagare startar sin karriär med att starta enskild firma. Fördelen med att starta enskild firma är att det är enklare och inte kräver lika mycket som att starta andra typer av företag. Inom IT kan det vara läge att starta enskild firma i många situationer. Att starta enskild firma gör man ensam och det är lätt att dra igång. Du måste inte ha hela företaget färdigt i tanken när du startar enskild firma.

IT-branschen är stor och bred. Att bli företagare inom den sektorn kan därför innebära mycket saker. I och med att arbetet för det mesta sker online kanske du inte behöver befinna dig på stället där du utför tjänsten. Med enskild firma kan du arbeta från varstans i världen utan problem. Dina kunder kan anlita dig från andra sidan atlanten om de vill. Som IT-firma kan du starta enskild firma inom exempelvis några av följande yrkesgrupper:

  • Programmerare
  • 3D-grafiker
  • GIS-utvecklare
  • Systemutvecklare
  • Systemadministratör
  • Webbanalytiker
  • Dataingenjör


Hur man enkelt kan starta enskild firma online till sitt IT-företag

För att starta enskild firma krävs idag inte lika mycket arbete som förr i tiden. Särskilt du som jobbar med IT vet hur mycket som förbättrats och effektiviserats tack vare internet. Numera kan man online registrera företag. Det krävs dock andra dokument och formulär som du måste fylla i.

Byråkratin kring att starta enskild firma kan vara frustrerande och svår att få rätt den första gången. Som tur är kan man få ytterligare hjälp online för att starta enskild firma inom IT. Att registrera företagna gå på 5 minuter med hjälp av starta-enskildfirma.se. Du får hjälp på vägen så att alla papper blir rätt den första gången. Fördelen med support och att få papperna med tydliga instruktioner behöver knappt förklaras.

Många som jobbar inom IT har inte mycket fritid över och att hantera massa papper är det sista man vill. Inom IT vill man effektivisera och göra system lättare. Detta är ett tydligt exempel på att effektivisera online även om det inte i detta fall handlar specifikt om programmering.


image
Hans Kahn  2106 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 1:53 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile