Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma inom nöjeNöjesbranschen och tips kring att starta enskild firma

Att arbete inom nöje är många unga människors dröm. Det är dock en tuff bransch där inte alla som vill kan lyckas. Exempel på yrken inom nöje är musiker, artist, komiker, författare, konstnär och skådespelare.

För att kunna arbeta med något av dessa yrken krävs självklart en inkomst. För att arbeta rätt och lagligt inom nöje är en bra idé att starta enskild firma. Genom att ha en enskild firma framstår du som trovärdig.

Genom att kunna fakturera professionellt kan vem som helst anställa dig och du kan göra karriär. Att starta enskild firma inom nöje är första steget.


Varför enskild firma passar bra som start

Att starta enskild firma gör man ensam som privatperson. Om du t.ex. jobbar som musiker kan andra privatpersoner eller företag anlita dig och dina tjänster. Det är perfekt som artist, musiker eller konstnär att börja med att starta just enskild firma.

Oavsett om det är ditt huvudsakliga jobb eller en hobby på sidan av passar enskild firma bra. Varför? Jo för att det är enkelt och billigt att registrera och hantera.

Det krävs inget startkapital och du behöver inga partners. Som ensam konstnär som vill sälja sina verk passar det alltså perfekt. Lika bra passar det komiker som kör standup eller artister såväl som musiker som alla vill bjuda på nöje!


Tips på hur man kan starta enskild firma

Att starta enskild firma är så mycket enklare nu jämfört med förr i tiden. Största delen av processen och kontakten med myndigheterna sker online. Vad gäller delen som fortfarande involverar pappersarbete finns det alternativa vägar.

Du kan antingen göra allt själv eller ta hjälp av en hemsida online för att göra arbetet så mycket enklare. Genom några få klick har du registrerat företaget och startat eget! Det behöver inte vara svårare än så.

Hemsidan hjälper dig med papperna du behöver. Det finns kundsupport som kan assistera och svara på alla frågor du kan tänkas ha. Detta är något för dig som enkelt vill starta enskild firma inom nöjesbranschen!

image
Hans Kahn  3199 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:25 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile