Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma inom skogsbruk

Skogsbrukssektorn är gynnsam för att starta enskild firma

Det finns ett antal olika yrkesgrupper inom jordbrukssektorn som alla kan vara användbara för att starta enskild firma. Jordbrukare kanske traditionellt sett inte brukar starta enskild firma utan arbeta för större företag men världen förändras.

Att ha frihet över sitt liv och arbete är värdefullt och detta är ett sett för dig som vill arbeta med skogsbruk att få det. Om du är ny som företagare är det en bra idé att börja med att starta enskild firma.

Du kan starta enskild firma själv och behöver inte ha några partners för att dra igång arbetet. Om du dessutom inte är helt säker på hur du vill hantera firman är det perfekt. Man kan utforma verksamheten lite eftersom och det är inte lika strikt som andra företagsformer. Att starta enskild firma inom jordbruk kan du göra med bakgrund inom flera yrkesgrupper.

Det handlar inte alltid om att avverka träd. Några exempel är dessa:

  • Skogsbruk
  • Skogsförvaltning
  • Skogsskötsel