Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma med cykelbutik på nätetAtt sälja cyklar på webben

Att börja sälja cyklar på nätet just nu kan vara riktigt intressant! Det finns många spännande trender inom just cykelsegmentet. Inte minst med el-cyklarna som blir allt billigare och som säljs i allt större mängder.

El-cykeln har blivit ett populärt alternativ till att köra bil. Många använder sig av el-cykel för att till exempel pendla till och från jobbet.

När det gäller att starta en butik så är en av de viktigaste aspekter oavsett vilket segment man tänker sig att jobba inom att få bra kontakt och avtal med leverantörer.

Gör en rejäl undersökning innan du startar igång. Så du vet att du kommer att kunna köpa in produkter som du kan sälja med god marginal.

När du väl har hittat några leverantörer som du tror på så kan du starta upp butiken och sedan allt eftersom du får fler kunder utöka ditt sortiment och hitta fler leverantörer.

Tänk på att du bör sätta dig in i momsreglerna som kan vara lite krångliga om du planerar att köpa in varor från utlandet.


Sökmotoroptimering

En annan viktig aspekt när det gäller att driva en butik på nätet är sökmotoroptimering. Det gäller att synas för att finnas och för att synas på nätet så gäller det att hamna högt upp i träfflistorna på Google.

Ett sätt att nå dit lite snabbare är att köpa annonser via Google Adwords. Även det kräver en hel del kunnande för att resultatet ska bli kostnadseffektivt och framgångsrikt.

Ta gärna hjälp av något konsultföretag på området för att öka dina chanser.


Lär dig mer om bokföring och redovisning

En annan viktig aspekt när det gäller att starta enskild firma är att se till att man har koll på det administrativa och bokföringstekniska.

Vill du själv sköta bokföringen eller vill du ta hjälp av någon redovisningsbyrå? Tjänster som Fortnox kan också vara bra alternativ för att förenkla arbetet med bokföring och redovisning.

Detta är halv-automatiska tjänster som gör att det går snabbare att bokföra.

image
Hans Kahn  2476 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:12 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile