Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma om du vill ha miljöombyte från studierNär du arbetat i en bransch i många år är det inte konstigt om du vill ha miljöombyte. De allra flesta människor vill sätta tänderna i något nytt bara efter några år på en arbetsplats. Du kan till exempel ha utbildat dig på universitetet i fem år och sedan fått en anställning på samma universitet i fem år till tio år på samma plats har nu passerat och varje dag känns den andra lik. Du har ett behov av nya utmaningar. Byt spår och starta enskild firma.


Du har kompetenserna som krävs

Efter flera år som föreläsare på universitetet är du inte rädd för att tala inför folk. Du är pedagogisk och har ett särskilt område som du har akademisk kompetens inom.

Dessa är kompetenser du ska ta till vara på när du ska ta klivet utanför universitetet, vilket inte alltid är så lätt. Det finns många arbetsgivare som vill se erfarenheter från att ha arbetat i den privata sektorn, exempelvis ett företag, tidigare. Du har ju arbetat på universitetet istället, vilket kan vara ett hinder för att få en anställning.

Men du ska inte se det som ett hinder ändå. Det är mycket bättre om du kan se det som en möjlighet. En möjlighet att starta företag och bygga upp en egen verksamhet.

Du har som sagt flera kompetenser som föreläsare och dessa kan du erbjuda genom att starta enskild firma. Hålla i kurser eller besöka företag och föreläsa är olika sätt att erbjuda dina tjänster. Du kan också hitta en affärspartner och öppna friskola.


När du vill byta spår och starta enskild firma

På många olika sätt kan du starta upp en egen verksamhet. Det ger dig inte bara möjligheten att byta spår. Du får också en möjlighet att ha en friare vardag där du lägger upp din arbetstid som du själv vill ha den.

De stressiga schemana på universitetet som måste efterlevas i minsta detalj behöver inte längre vara en faktor i ditt liv.

Men om du känner dig ny i företagarvärlden ska du givetvis få hjälp att komma igång.

Det ska vara lätt oavsett vem du är. 

image
Hans Kahn  2090 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 10:00 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile