Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma – sälj det du odlarDet är så klart inte alla som har möjlighet att få till ett självhushåll där man har egen tillgång till allt, men det finns idag även urbana trädgårdar på hustak.

Om du har sått lite för mycket tomater ett år så kan du så klart göra grannen glad, men om du har en större åkerplätt så kan du ju faktiskt börja sälja sådant som du inte själv behöver.


Svenskt är bäst

Det är många som har insett att svenskodlat är bäst. Detta gäller både djurhållning och grönsaker. Är man riktigt medveten så köper man svenskodlat och ekologiskt. Då vet man att maten man äter är så bra den bara kan bli.

Dels så har den odlats i Sverige där vi inte genmanipulerar som vissa andra länder gör. Dels har produkten inte fraktats många tusen mil för att nå våra hem. Eftersom den är ekologisk så har den inte besprutats.


Odla som hobby

Om du nu är en av många i Sverige som odlar som hobby och ibland har fått lite för mycket potatis eller för mycket honung så att du till slut måste ge bort en del så att det inte går till spillo?

Då kan det vara hög tid att starta enskild firma och istället sälja det du odlar.


Vad är du bra på?

Om du vill börja sälja så är det bra att fokusera lite extra på det du är bra på. Om du är en hejare på att odla hallon så plantera lite extra till nästa år. Är du bra på hallon så kanske du även är duktig på att odla krusbär och vinbär?

Självklart kan du välja det du tycker är roligast att pyssla med och det är ju det positiva med det här.


Gårdsbutik

Kanske tänker du nu att du inte har varken plats eller tid att sätta upp en gårdsbutik, men det behöver inte vara så komplicerat. Du behöver inte sälja hemma hos dig. Fråga den närmsta gårdsbutiken om de vill köpa varor av dig.

Även butikskedjor är idag intresserade av att köpa närproducerat.

Om du bestämmer dig för att starta enskild firma, sedan kan du sälja det som blir över av det du odlar i år. Du behöver dock inte misströsta om det inte fungerar precis som du har tänkt. Om hallonen fryser bort så är det ok.

Bara för att du har startat ett företag så betyder det inte att du måste få in pengar första året. Många företag tar flera år på sig att gå med vinst, så det är ingen brådska. Bättre lycka nästa år!

image
Hans Kahn  2280 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 4:00 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile