Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som fiskareVarför det passar att starta enskild firma som småföretagare

Fiskeri är en av Sveriges största branscher med tiotusentals anställda. De flesta företagen inom fiskeribranschen är stora. Det kan vara svårt som enskild företagare att komma in och konkurrera om pris.

Det du däremot kan göra är att erbjuda något annat. Att starta enskild firma och marknadsföra sig som den lokala fiskaren kan slå stort.

Många människor vill leva för en hållbar framtid och då är inte överkonsumtion eller överfiske ett alternativ. Som fiskare kanske du inte kan starta enskild firma som kan konkurrera i pris men snarare i kvalité och etik.


Ett yrke som aldrig blir gammalt

Att äta fisk som fångats i skärgården utanför huset smakar bättre både i munnen och i hjärtat. Många som jobbar som fiskare kanske har det på en mindre och mer lokal nivå som en hobby.

Om du vill utöka från att sälja till bekanta och grannar kan det vara en bra idé att starta enskild firma. Som fiskare finns det alltid en marknad, det gäller bara att hitta marknaden just för dig.

Det kan vara bra idé att kolla utbudet av fisk och skaldjur och efterfrågan på produkterna. Kan du erbjuda något speciellt där du bor och hur ska du nå ut med det? Bra pris eller hållbart fiske? Kanske du till och med kan låta kunder följa med och fiska med dig som en tjänst att köpa.


Hur man enkelt och snabbt kan starta upp en enskild firma

Många, oavsett om man är fiskare eller ej, drar sig från att starta enskild firma. Det kan kännas väldigt svårt och byråkratiskt. Detta gäller särskilt om man inte har någon erfarenhet i ämnet. Som tur är har tiderna förändrats och det du behöver är inte mer än en dator med internet.

Gå in på hemsidan starta-enskildfirma.se och följ instruktionerna.

Det är det lättaste sättet att starta enskild firma idag. Det går också att göra det på egen hand. En process som kräver mer tid och energi men som också går bra.

Om du är upptagen och ute på havet mycket kan det rekommenderas att ta hjälp av hemsidan. Det är bättre att få igång sin enskilda firma så snabbt som möjligt så att du kan börja jobba med den!


image
Hans Kahn  2681 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 1:58 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile