Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som hälsocoachVad gör en hälsocoach?

En hälsocoach hjälper människor att ta hand om sig för att kunna må bra. Det kan handla om att lägga upp träningsprogram, coacha och ge råd. Det kan handla om att prata om kost eller om andra bitar i livet som är avgörande för att må bra.

Som hälsocoach är du specialist på mat, träning och hälsa. Det är din uppgift att se till varje enskild kunds specifika behov och förutsättning. Att kunna motivera var och en till att göra förbättringar när det gäller de dagliga vanorna för att förbättra hälsan.

Det gäller att vara motiverande, engagerad och övertygande. Du ska ha ett brinnande intresse för människors hälsa.


Att driva ett eget företag

Att vara anställd som hälsocoach är en sak, att driva en enskild firma som hälsocoach en helt annan. Som egen företagare är du ansvarig för att firman blir lönsam och för att du ska kunna ta ut en rimlig månadslön.

För att nå dit behöver du vara duktig på att marknadsföra dina tjänster, oavsett om du gör det själv eller om du väljer att ta hjälp. Som egen företagare har du också det yttersta ansvaret för firmans ekonomi och att följa de lagar som finns när det gäller till exempel skatter och moms.

Gå gärna någon kurs inom detta innan du sätter igång. Att vara egen företagare innebär mycket frihet men också mycket ansvar. Det gäller att veta vad som gäller och att ha kontroll på läget när det gäller både bokföring och ekonomi.

När du väl har de bitarna på plats och du känner dig trygg med det så kan du fokusera på de roliga bitarna med att vara egen företagare, nämligen att utveckla företaget och ta hand om kunderna på allra bästa sätt.

Kanske kan din firma till och med växa så att du på sikt kan anställa personal?

image
Hans Kahn  3461 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 11:41 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile