Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som redovisningsekonomOm du är utbildad redovisningsekonom så finns det många dörrar för dig att öppna om du skulle vilja. Att jobbar för ett företag har sina fördelar, absolut.

Du vet alltid precis vilken lön du får i slutet av månaden och du har dina arbetskamrater att bolla idéer med. Men någonstans inom dig kanske du känner att det du allra helst skulle vilja är att starta enskild firma så att du kan jobba för dig själv och på dina egna villkor.

Det kanske är lättare än du tror.


Starta enskild firma

Att starta enskild firma är inte svårt i sig. Det som krävs av dig är att registreringen blir rätt, men efter det så kommer du att få ett organisationsnummer.

Detta nummer blir för enkelhetens skull ditt eget personnummer, så det är till och med lätt att komma ihåg. Du redovisar dina inkomster i din deklaration och så måste du skicka in momsredovisning varje år.

Du betalar preliminär skatt varje månad efter att du har ansökt om och blivit godkänd för F-skatt. Som redovisningsekonom så vet du så klart om allt detta redan.


Ljus framtid

Som redovisningskonsult så är du van vid att hjälpa andra företag med både redovisningstjänster och med rådgivning. Det finns väldigt många företag som behöver hjälp med bokföring, göra årsbokslut eller inlämnande av deklaration.

Detta är bara några av de arbetsuppgifter som du utför. Enligt många experter så ser framtiden ljus ut för redovisningsekonomer.

Det är idag många som utbildar sig, men det råder fortfarande brist på bra redovisningsekonomer så du kommer inte att stå utan jobb.

Om man väljer att öppna sin egen redovisningsbyrå eller väljer att jobba för sig själv så får man kalla sig redovisningskonsult, vilket låter väldigt tjusigt.


Högre lön som konsult

Som konsult tar man ut en högre timlön än om man jobbar för ett företag som anställd. Denna lön ska dock täcka de sociala avgifterna och andra egenavgifter. Tänk också på att avsätta en stor del av lönen för att betala skatt.

Alla pengar som kommer in på ditt konto för jobb som du gjort är tyvärr inte dina.

Att starta enskild firma är en dröm för många. Jobbar du just nu som anställd på ett företag som redovisningsekonom, så kan det vara en riktigt bra idé att starta eget.

Det kommer inte kosta mycket att starta upp och om du är duktig på ditt jobb så kan du vara säker på att kunder kommer att komma tillbaka till dig, år efter år.

Om du vill ha hjälp med att registrera ditt företag så finns det mycket bra hjälp att få här på vår sida. Tar du hjälp av experterna här så kommer du igång enkelt och snabbt.

Nu är det bara för dig att hitta kunder och det är säkert inga problem eftersom efterfrågan på bra redovisningskonsulter är väldigt hög.

image
Hans Kahn  4245 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:14 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile