Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som säljareInnesäljare eller utesäljare

Det finns olika typer av säljjobb. Man brukar skilja på innesäljare och utesäljare. En innesäljare jobbar oftast med utgående telefonsamtal, mejlsupport och andra kontorsuppgifter. Då gäller det att vara en god lyssnare och att inte vara rädd för att ta en del obekväma samtal.

Fördelen med den här typen av försäljning är att man slipper resa land och rike runt. Som utesäljare jobbar du ute på fältet och det arbetet innebär många resor. Fördelen med det är att man får se många intressanta platser och att det är ett socialt arbete där man får träffa många spännande människor.

Passar du som säljare? För att kunna svara på den frågan bör du nog fundera på om du är resultatinriktad, om du har mycket tålamod och om du är social. Som säljare ska ditt fokus vara att lyssna på kunden och möta dennes behov.

Det gäller att inte ”pracka” på någon något utan att verkligen leverera det som kunden behöver. Det är förstås mer eller mindre lätt beroende på vilken produkt eller tjänst som du ska sälja.


Ekonomi och redovisning

Driver du en enskild firma så bör du kunna en hel del om ekonomi och redovisning. Antingen överlämnar man detta till någon redovisningsbyrå eller så sköter man det själv. Ett tips kan vara att sköta det själv till en början för att få de grundläggande kunskaperna.

De kan vara bra att ha även när firman växer och du kanske får råd att lämna över ekonomi och administration till någon annan part. Att starta enskild firma är spännande och utvecklande.

Som egen företagare får du stora möjligheter att styra över din egen tid. Du får också möjlighet att styra över vad ditt arbete ska för innehåll. Samtidigt kan det vara utmanande att få tillräckligt med kunder och att få ekonomin att gå ihop.

image
Hans Kahn  2169 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 11:50 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile