Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma som yogalärareNär du ska bli företagare finns det ingen verksamhet som är rätt eller fel att starta upp. Det är en fråga om att starta företag inom ett område som du är bra på och där du besitter kompetens.

Det ska också finnas en efterfrågan på dina tjänster. Utöver det kan ingen säga vad som är rätt eller fel av dig att göra som företagare. Faktum är att det är en av de mest fina bitarna med att starta företag.

Man har stora möjligheter att själv lägga grunden för det man vill göra i sitt yrkesliv.

Du drömmer kanske om att öppna en egen yogastudio. Yoga är en motionsform som blir alltmer populär och du kan ha goda möjligheter att lyckas. Men det är förstås alltid svårt att veta var du ska börja.

I de allra flesta fall börjar företagande med att bli påläst. Du måste lära dig den bransch du ska ge dig in i. Om det är just yogalärare du vill satsa på har du kanske jobbat med detta som anställd tidigare.

Eller har någon yogalärarutbildning som skapar ett förtroende för dig. Du har också utövat motionsformen i många år och vet vad det innebär att utöva yoga.

Men även om du har de teoretiska och praktiska kunskaperna för att undervisa så räcker det inte till. Du får vara beredd på att göra allting själv redan från början.

Om du ska starta upp ett yogacenter måste du ha en lokal där du kan hålla motions-passen. Kostnaderna är höga och det tar tid innan du har byggt upp en kundbas. Det är viktigt att du satsar på hög kvalitet med kompetenta yogalärare som kan höja statusen på dina tjänster.

Alla har något som de ser som höjdpunkten med sitt arbete. Utöver att du som företagande yogalärare får möjlighet att arbeta med ditt fritidsintresse har du möjlighet att påverka utvecklingen inom yoga, utbud av klasser och chansen att få träffa mycket intressant folk.

Du får dela din passion för yoga. Du får också ha ett eget varumärke med allt vad det innebär.

Men vad är då den största utmaningen. Man ska hela tiden finnas överallt. Att behöva kunna så många saker inom många olika områden. Det är det som utgör kärnan i utmaningen och det som gör det roligt.

Det är kanske en förmån att ha en partner som kan komplettera.


Starta enskild firma eller handelsbolag

Det kan vara lämpligt att samarbeta med en eller flera andra yogalärare och bilda ett handelsbolag. Ni skulle kunna dela upp kostnaderna mellan er och således inte bära ett lika stort lass ekonomiskt.

Nackdelen blir ju att ni också måste fördela vinsten mellan er. I ett sådant fall kan det vara bra att försöka starta enskild firma och hitta volontärer som vill börja sin yoga karriär som lärare på ditt center helt ideellt.

Exempelvis som en fritidssysselsättning. 

image
Hans Kahn  2686 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 4:47 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile