Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta enskild firma verksam i IndienMöten. Komma i tid? Nja. Det är inte så noga i Indien när det gäller utsatt tid. Förändringar i scheman och tider förekommer ofta. För att starta enskild firma i Indien måste du lära dig att inte bli otålig.

Planeringshorisonten är förhållandevis kort i jämförelse med svensk. Va därför beredd på ändringar i sista minuten och känn inte att flexibiliteten hindrar. Annamma i stället. Mötena i sig tar ofta tid.

I de fallen en beslutsfattare inte är närvarande bör du inte räkna med en överenskommelse. Nyckeln heter tålamod.

I och med att Indien är ett enormt land om man jämför med Sverige kan det vara svårt att komma med  generella råd. Det kan skilja sig stort mellan olika regioner i landet och skillnaderna kan vara komplexa.

Du som vill bli företagare bör veta att det ofta beror på individen och situationen. Alltså hur affärskulturen artar sig. Även religion, kulturella faktorer och socioekonomiska omständigheter påverkar affärsklimatet.

Ett råd för dig som vill bli företagare i Indien är därför; ta reda på så mycket som möjligt om den region du riktar in dig mot. Det är först då du som vill bli företagare inom Indiens landsgränser kommer att lyckas.


Räcker det med att kunna engelska

I och med att Indien är ett stort land finns det flera språk. Hela 325 stycken faktiskt. Engelska är dock ett av de officiella språken, och det talas ofta i affärssvängarna.

Trots att engelska ligger i många svenskars kunnande skiljer sig kommunikationssätten åt. Om du ska bli företagare i Indien bör du veta att svar kan vara betydligt mer indirekta.

Ett nej blir ofta ett inlindat ”kanske”, ”eventuellt” eller ”vi får se”.

Tilltal är viktigt att känna till om du vill starta enskild firma och verksam i Indien. Titel, Mr, Mrs eller Ms används alltid. Hierarkisk ordning råder.

Försök i största möjliga mån möta indier som ligger ungefär på samma hierarkiska nivå som du. 

image
Hans Kahn  2467 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 10:31 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile