Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta företag och bemästra konkurrensen

Alla som tar sig an den spännande utmaningen att starta företag vet att det råder en mycket hård konkurrens. Det är nästan av utan betydelse för vilken bransch det rör sig om. Om man är företagare måste man hela tiden vara redo för att nya hinder dyker upp i vardagen. Men ungefär en miljon småföretagare i det svenska företaget som slåss om kunderna är det inte konstigt att konkurrensen hårdnar.

Men det är av just detta skäl som det är så viktigt att hela tiden ha ett vakande öga på den konkurrens som finns därute. Om du bestämmer dig för att starta företag måste du ha ett vakande öga på de hot som råder mot din verksamhet. Du måste veta vad som kan bromsa in din affärsverksamhets lönsamhet. När du ska starta företag bygger det på att driva det med vinst och då får du inte låta konkurrenter stå i vägen.
När du startar företag gör du en affärsplan. I denna bör du ta med en så kallad SWOT-analys. Du som har gjort en affärsplan någon gång känner kanske till detta redan.

Men denna form av analys är en analys man gör för att analysera styrkor, svagheter, möjligheter och hot som ditt företag bör ta i beak.

Om du tänker satsa 25 000 kronor i aktiekapital för att starta upp ett aktiebolag kan det vara bra att ha koll på dessa saker först. Det är trots allt en hel del pengar.

Du kan läsa mer om att starta aktiebolag på https://starta-aktiebolag.se/.

Men även om konkurrensen är hård i det svenska näringslivet betyder inte det att du inte ska ta dig an utmaningen och bli din egen chef som företagre. Det är en rolig utmaning som erbjuder en helt ny värld för dig som yrkesmänniska.

En helt ny värld som inte går att jämföra med någon anställning av någon form. Att starta företag ger möjligheten att planera sin egen tid och vara sin egen chef.

Fantastiska möjligheter som man bara kan drömma om när man är anställd.


Inte alltid guld och gröna skogar

Konkurrensen försvinner däremot inte bara för att du har friheter när du är företagare. När du har ett eget företag att ta hand om innebär det ett större ansvar än för den som är anställd. Det krävs mer arbete och tar upp mer av din tid.

Du kan visserligen planera denna tid själv, men antalet timmar kommer att vara fler än för den som är anställd.


image
Hans Kahn  1930 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 12:58 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile