Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Starta seniorgym som enskild firmaAtt driva ett seniorgym

När det gäller att starta upp och driva ett seniorgym så är det viktigt att hitta en riktigt bra lokal. Äldre personer kan ha svårt att ta sig längre sträckor och därför är det bra om lokalen finns i anslutning till ett seniorboende eller liknande.

Du behöver också ha ett startkapital för att kunna köpa in träningsutrustning och betala för lokalen. Oavsett om du hyr eller köper den. Som egen företagare är det ditt ansvar att se till att verksamheten fungerar.

Att de anställda får sina löner och att alla tillämpliga lagar följs. Men att vara egen företagare innebär också stor frihet att styra över sin egen tid och sina egna arbetsuppgifter.

Det är en dröm för många att starta enskild firma och bli sin egen chef. Bara den som vågar prova har chansen att nå den drömmen.


Håll koll på lagarna och ekonomin

Att starta enskild firma är inte svårt i sig. Det svåra kan vara att hitta tillräckligt många kunder och att bygga upp en verksamhet som blir lönsam på lång sikt.

När det gäller bokföring, bokslut och moms är den en del saker man behöver ha koll på, men när man väl kan det är det inte särskilt svårt heller. Gå gärna en kurs inom området för att lära dig mer.

Det är bra att ha grundläggande koll även om du väljer att låta någon annan göra det praktiska arbetet.

Att anlita en redovisningsbyrå kan vara en bra idé, då slipper du jobba med det administrativa och kan fokusera på att leda företaget och utveckla det åt rätt håll.

image
Hans Kahn  2528 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 3:24 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile