Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Statliga lån när du startar egetSkräckhistorian om det belånade svenska folket har laddats kraftigt de senaste åren. Många blir skrämda så fort tanken på någon form av lån kommer in i vardagsbilden. Det är något som vi svenskar inte tycker om.

Lån är helt enkelt ofta något som klingar negativt i öronen efter alla lyxfällor och SMS-lånehistorier som går ryktesvägen.

Men tro det eller ej, lån är inte alltid något negativt. Det kan till och med ligga till grund för att du ska starta företag och tjäna pengar. Om du har ett hållbart kapital när du ska starta företag har du goda förutsättningar att få en bra start.

Du har till exempel råd att göra mycket marknadsföring redan från dag ett. Om det kan leverera många givande kunder garanterar det med stor sannolikhet också din framtida inkomst. Det är således viktig att våga se ett lån som ett sätt att göra en investering.


Starta företag med statliga lån

Alla lån utlånas inte av privata aktörer som har lika stora intressen av att tjäna pengar som ett företag. Undantaget är Almi Företagspartner AB som ägs av staten. De har 19 dotterbolag runt om i landet.

Genom Almi kan du få ett lån beviljat till det företag som du ska starta. Det gäller alla företag, oavsett företagsform. Finansieringslösningen konstrueras efter kundens speciella situation. Den sätts vanligtvis ihop i samarbete med en bank.

Om du vill veta mer om statliga lån när du ska starta företag eller hur du kommer i kontakt med Almi i din region. Då finns det mycket bra experthjälp att tillgå.

Om du har en lysande idé som du vill ska ut på marknaden så är det kanske lämpligt för dig att starta upp en enskild firma och försöka få ett Almi-lån beviljat. Hur du gör för att starta upp en enskild firma kan du läsa mer om på https://starta-enskildfirma.se/. Där hittar du bra rådgivning om just detta.

Den som ska ta sig an utmaningen att starta företag måste våga ta sig an hela utmaningen. Det gäller att satsa i sin verksamhet. Både tid och pengar är nycklar för att göra ditt företag till ett framgångskoncept.

Entreprenörer som väljer att inte satsa fullt ut, exempelvis genom att inte våga skjuta till ekonomiska medel, riskerar att slås ut bland konkurrensen.

image
Hans Kahn  2137 visningar
Senast uppdaterad: 12/6/2021 11:28 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile