Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Tjäna pengar på att starta eget


Exempel på solskenshistorier

Myten om att det bara är de stora företagen ägare, chefer och VDar som tjänar pengar är falsk. Det finns många exempel på företagare som lyckats tjäna mycket på sitt företag.

Det gäller bara att hitta rätt affärsidé. Om du är kreativ och har driv kan du tjäna pengar på ditt företag redan från början. När det handlar om att starta eget är det viktigt med marknadsundersökningar och timing.

Vissa kan kalla det tur men med tillräcklig efterforskning kan man öka sina chanser att lyckas. Man får inte vara rädd för att testa något helt nytt och gå utanför boxen. Fördelen med att starta eget är att det inte finns något som kan hindra dig!


Starta eget och uppstartsfasen

Det är lögn att säga att alla företag gå bra i början. När man startar eget får man räkna med något som kallas uppstartsfasen. Beroende på vem man är och det företag man driver är uppstartsfasen annorlunda.

Den kan vara kort om man har tur eller hålla på längre. Uppstartsfasen är den tid när man startar eget då företaget håller på att byggas upp, men att få kunder är en annan sak.

De första åren brukar egenföretagare vittna om en sämre privatekonomi. Man jobbar mycket men får inte lika mycket tillbaka som man skulle vilja. Att starta eget kan vara tufft i början men då är det bra att minnas vad som kan komma sen.


Att starta eget och “skörda frukterna”

Efter att ha startat eget och gått igenom uppstartsfasen kommer sedan den härliga biten. Att få skörda frukterna av sitt arbete och den kraft man lagt ner under så många år är fantastiskt. Det är efter en tid som ditt företag börjar ta fart på riktigt.

När detta händer kan det kännas som att saker bara rullar på av sig själva. Du får fler kunder och de avlöser varandra. Du kanske till och med kan höja priserna. En annan sak man kan göra efter att ha “skördat frukterna” är att utöka.

Att starta eget är spännande och att se sitt företag växa helt fantastiskt. När företaget väl går bra kan du starta eget igen eller utöka, och få uppleva samma härliga känsla av att lyckas en gång till!

image
Hans Kahn  2544 visningar
Senast uppdaterad: 12/3/2021 2:39 PM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile