Starta enskild firma under 5 minuter direkt online

Att starta enskild firma är normalt sett en långsam och tidskrävande process, men med vår hjälp kan du komma igång inom bara fem arbetsdagar. Paketet inkluderar allt du behöver för dig som ska starta eget för första gången. För bara 990 (exklusive moms) hjälper vi dig att komma i gång i dag.

Fyll i dina uppgifter

Varför starta enskild firma?

Olika företagsformer skiljer sig från varandra på flera punkter. En enskild firma är en av dessa företagsformer. Om du ska starta företag och välja företagsform kan det vara bra att veta om du bör starta enskild firma eller någon annan företagsform.

Om du inte har satt dig in i detta riskerar du att försätta dig själv i en situation som kan bli kostsam för dig. På mer än ett sätt.

När du som entreprenör ska starta en enskild firma börjar du bygga på den enklaste företagsformen som finns att tillgå i Sverige. Den består alltid av bara en person och är en fysisk person.

Eftersom den inte är en juridisk person är det inget bolag.

Om du tänker starta ett aktiebolag måste du ha 50 000 kronor som aktiekapital när du startar upp din verksamhet. Detta behöver du inte ha när du startar en enskild firma. Det enda som krävs är att du är registrerad för F-skatt.

Starta-Företag har skrivit om F-skatt tidigare. 

Men allt är inte guld och gröna skogar med att starta upp en enskild firma. Den ska registreras hos myndigheterna och du är personligt ansvarig för företaget.

Det är därför viktigt att du som ska starta enskild firma kommer igång med din verksamhet på ett bra sätt och inte stöter på alltför många hinder på vägen.

Registreringsprocessen och uppstartsfas kan du få hjälp med på ett mycket bra sätt. 


Ingen lätt resa att starta enskild firma

Du som är nybliven entreprenör står inför många utmaningar. Det är inte en lätt resa att starta företag. Därför är det viktigt att våga be om hjälp när man behöver detta.

Det är nyckeln till att bli en av Sveriges framgångsrika företagare.

Väljer man att starta sin enskilda firma genom oss så erbjuder vi även en supporttjänst som många väljer att nyttja sitt första år för att få hjälp med frågor som kan dyka upp i starten av ens bolag. 

image
Daniel Fels  2043 visningar
Senast uppdaterad: 9/14/2023 4:03 AM

Vårt kundcenter

08 123 503 29

 

Måndag-fredag: 10:30-17:00

Lördag-söndag: stängt

Helgdag: stängt

footer desktop
footer mobile